keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vappu, päivä muiden joukossa!


Hassua, että vappu on työväen juhla, mutta kuitenkin tuntuu, että vappu on niin paljon tärkeämpi juhla opiskelijoille, kuin meille työläisille. Itselle vappu merkitsee vain yhtä ylimääräistä arkivapaata, silloin, kuin se sattuu osumaan arkipäivälle.

No, tänä vuonna vappusuunnitelmat tuli lyötyä lukkoon vasta työpäivän jälkeen, kun soittelin ystäväni kanssa. Päädyttiin siihen, että hän miehensä kanssa tulivat meille viettämään iltaa! Ohjelmassa oli hyvää ruokaa, skumppaa ja muutama muukin hyvä juoma, saunomista ja Aliaksen pelaamista, jossa pojat löi meidän tyttöjen tiimin, hö! :D



Ilta oli kaikin puolin onnistunut, oli oikein kivaa viettää aikaa hyvässä seurassa, ja vaikka ilta venyikin lähes kahteen, ei krapula painanut tänä aamuna, vaikka olo oli vähän höntti, koska en ole tottunut nukkumaan klo 2-11, vaan paljon aiemmin!


Onhan tuo skumppapullon avaaminen keskittymistä vaativaa puuhaa! 

Tänään sitten vietettiin Kimmon kanssa brunssia ihan omalla parvekkeella, jossa paistoi kivasti aurinko, ja oli oikein kesäinen fiilis! Ei yhtään tehnyt mieli lähteä mihinkään, vaan oma parveke ja rauha oli kaikkein paras vaihtoehto! Tehtiin mozzarellaciabattaa, syötiin keksejä viikunahillolla ja Aura Gold -juustolla, hedelmiä ja juotiin simaa ja kahvia! Ihan parasta, ja herkullista!! Nammm!




Semmoinen vappu täällä! Nyt on vaan ihana rentoilla kotona. Ja ettei ihan mene ohi blogin aihepiirin, ei tästä päivästä tule ihan lepopäivää, vaikka eilinen olikin lepo. Tarkoituksena oli lähteä juoksemaan, mutta toisaalta mietin, että meen huomennakin lenkille, ja kuitenkin lauantaina on HCR, ja vaikka en siellä verenmaku suussa juokse, niin ehkä kuitenkin pitää pikkaisen kevennelläkin sitä varten. Että tässä siis pohdin, menenkö tänään ihan vain kävelylenkille vai menenkö juoksemaan. Saa nähdä. 

Hih, huomiseen venyttelytuntiin olen jonossa sijalla 31, katsotaan, pääsenkö lopulta tunnille vai ei. Olishan se jo huvittavaa, jos pääsisin. Kovasti kyllä tahtoisin. Mitä luulette, kuinka mun käy? :)

Miten teidän vappu on mennyt? Urheillen vai rellestäen vai sekä että? 

12 kommenttia:

  1. Kuulostaapa kivalta vapulta! :) Ja Alias on niin huippupeli hyvässä porukassa!

    Täällä meni vappu sekä treenaten että rellestäen...tai jälkimmäistä yrittäen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kivaa olikin! Joo, en ollut pitkään aikaan pelannut aliasta, mut tarttee kyl ottaa uusinta pian! ;)

      Hee, hyvä Anna, treenaten ja rellestäen on hyvä kombinaatio xD

      Poista
  2. Namm miten ihanannäköisiä ruokakuvia! Ja munkin mielestä Alias on huippupeli, oon tykännyt siitä aina =)

    Mä pääsin BodyPump-tunnille kerran noin sijalta 20, joten jonkinlaista toivoa sulla saattaa olla vielä tuon venyttelyn suhteen! Monille tunneille on kyllä tosi kovat jonot, erityisesti keskustan ja P-salilla, mutta harvoin on jäänyt onneksi pääsemättä meidän kotisalin tunneille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, joo, Alias on kiva.. ja se teidän pelaama Carcassonekin!! Mä olen ihan lautapeli-friikki, btw! :)

      Joo noi jonot on ihan älyttömiä, ja älytöntä on se, että sieltä sijalta 30 voi päästä tunnille. Mäkin olin viime absiin jonossa sijalla 20 vielä edellisenä iltana, ja silti pääsin tunnille, ja se oli puolillaan! Hah. Onneksi tuonne ihanalle kotisalille yleensä pääsee.. tuonne P-salille, jonne toi venytunti on, on vähän vaikeampaa päästä!

      Poista
    2. Minäkin olen ihan lautapeli-friikki ja hyllystä löytyy vaikka mitä pelejä, joista kyllä alias ja carcassonne ovat niitä suosikkeja :) ja yatzy on aina takuuvarma, erityisesti matkoilla! Ps. Pääsitkö venyttelemään?:)

      Poista
    3. Heh! Meiltä löytyy monia pelejä kans! Seurapeleistä Alias ja Rappakalja vievät, mutta sitten uus suosikki on Eclipse, ja myös Dominion, Bohnanza ja muut ovat takuuvarmoja suosikkeja! :)

      Ja heeei, mä pääsin venyyn! Huippuu! :)

      Poista
  3. kuulostaa kivalta vapulta :) itsellähän meni "rellestäessä" ja flunssan pahempia iskuja vältellen, mutta ääni lähti silti. josko tämä tästä jossain vaiheessa, että sais sen treenaamisenkin taas mukaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, vappu oli kiva ja aika rauhallinen! :) Voi ei, toivottavasti sun ääni palautuu ja tervehdyt, niin pääset taas liikunnan makuun!! <3

      Poista
  4. Mulle tuli heti nälkä kun näin noi teidän ruokakuvat! Nam! :P

    VastaaPoista
  5. Kuulostaa kivalle vapulle ja jotain tollaista ehkä enemmän vapulta kaipaisin, kun tuntuu et tunnelma lässähtää ku lähtee etkoilta pois :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu! Yleensä se on aina niin, että jos menee jatkoille, tunnelma lässähtää! Itse tykkään viettää iltaa aina alusta loppuun jonkun kotona! :)

      Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)