perjantai 28. elokuuta 2015

Voita osallistuminen Helsinki City Trailille!


 ** Postaus toteutettu yhteistyössä Helsinki City Trailin kanssa **

Ihanaa, että uusia polkujuoksutapahtumia tulee koko ajan lisää markkinoille, kun selvästi kysyntäkin lisääntyy koko ajan. Silti monet luulevat, että poluilla juokseminen olisi jotenkin vaikeaa tai vaivalloista. Mistä polkuja löytyy? Täytyykö autolla lähteä etsimään polkuja? Mitä jos eksyn? Kysymyksiä varmasti on monien aloittelevien polkujuoksijoiden päässä. Tapahtumat ovatkin kaikkein helpoin keino haastaa itseään ja kokeilla poluilla juoksemista, kun reitti on merkattu ja muita innokkaita juoksijoita on ympärillä yllin kyllin!

Syksyn uutuus juoksutapahtumien osalta on Helsinki City Trail. Innostuin tapahtumasta heti kuultuani siitä, sillä minusta on upeaa, miten tässä tapahtumassa hyödynnetään monien ihmisten saatavilla olevaa Helsingin keskuspuistoa. Sen luonto on ainutlaatuinen, sillä kuinka usein pääsee metsää pitkin liikkumaan lähes koko kaupungin läpi? Moni on varmaan juossut keskuspuiston pururadoilla, mutta kuinka moni on tajunnut, että metsän puolella on hieno polkuverkosto? Sitä verkostoa hyödyntää uusi Helsinki City Trail -tapahtuma, jonka lähtö tapahtuu Paloheinästä ja maaliin saa juosta upealle Helsingin Olympiastadionille!! Kuulostaa ihan älyttömän hienolta, eikö? :)

Helsinki City Trailin nettisivuilta löytyy ihana kertomus tapahtuman taustoista, ja se kannattaa ilman muuta käydä lukemassa. Tapahtuman takana hääräävillä henkilöillä on todellinen halu järjestää tapahtuma, joka koskettaa jokaista meistä. Tuoda polkujuoksuun suuruutta ja tuoda laji kaikkien eteen!


City Traililla voi juosta joko 12 kilometrin tai puolimaratonin mittaisen reitin. Kummatkin reitit lähtevät ja päättyvät samaan paikkaan, sillä puolikkaan matkalla tehdään ensin 9 kilometrin mittainen Paloheinän kierros ennen siirtymistä yhtenevälle reitille, joka vie koko keskuspuiston halki Olympiastadionille asti. Tapahtuma juostaan lauantaina 17.10.15, joten vielä on aikaa treenata ennen tapahtumaa! Eikä se haittaa, vaikka kokeilisit polkujuoksua tapahtumassa ensimmäistä kertaa. Polkujuoksussa parasta on luonnon läheisyys, monipuolinen maasto jalkojen alla sekä itsensä voittaminen raskaallakin reitillä. Kannattaa ehdottomasti lähteä mukaan tapahtumaan haistelemaan upeaa polkujuoksutapahtumien tunnelmaa. Luonnossa ja luonnossa liikkumisessa on sanoinkuvaamatonta voimaa!

Nyt blogini lukijoilla on mahdollisuus voittaa itselleen osallistumisoikeus tuonne hienoon juoksutapahtumaan! Kommentoimalla tätä postausta, olet mukana arvonnassa yhdellä arvalla. Kerro kommentissa, miksi haluaisit ottaa osaa polkujuoksutapahtumaan! Liitä mukaan myös sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinuun yhteyttä. Toisen arvan saat, kun liityt Facebookissa Sporttaillaan-blogin lukijaksi ja jaat tästä postauksesta kertovan päivityksen eteenpäin siellä! Kerro kommentissa, jos olet myös jakanut postauksen Facebookissa. Arvonta-aika päättyy nyt sunnuntaina 30.8 klo 23.59 ja ilmoitan voittajasta heti maanantaiaamuna. Näin ollen muilla halukkailla juoksijoilla on vielä aikaa ilmoittautua edullisemmalla hintaportaalla mukaan tapahtumaan maanantaina. Voittaja voi ottaa osaa joko 12 kilometrin tai 21 kilometrin matkalle.

Onnea kaikille arvontaan!! Olisi hienoa nähdä mahdollisimman moni blogini lukija samoissa karkeloissa! Polkujuoksu on hauskaa! Voin järjestää ennen tapahtumaa kimppalenkin, jotta saadaan kokeiltua, mitä polkujuoksu onkaan...

Nähdään City Trailin poluilla!

** Yhteistyössä Helsinki City Trailin kanssa **

31 kommenttia:

 1. Tässäpä olis oiva tilaisuus päästä kokeilemaan polkujuoksua! :)

  VastaaPoista
 2. Mukana arvonnassa kahdella arvalla. Törmäsinkin pari päivää sitten johonkin juttuun liittyen tähän tapahtumaan ja taisipa samalla ratketa myös se että kyllä tähän syksyyn vielä yksi polkujuoksutapahtuma mahtuu. Vaikuttaa mielenkiintoiselta! :)

  VastaaPoista
 3. Tapahtuma kuulostaa hienolta! Mukana yhdellä arvalla. :)

  VastaaPoista
 4. Mun on pitänyt osallistua jo jonkin aikaa polkujuokaukisaan/tapahtumaan mutten ole saanut aikaiseksi. Tää sopis hyvin!!

  VastaaPoista
 5. Pakkohan se on kokeilla. Olisi kiva päästä kokeilemaan, miltä metsässä juokseminen numerolappu rinnassa ilman karttaa tuntuu... ja maaliintulo Olympiastadionille on <3 !

  VastaaPoista
 6. Hephep! Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 7. Olenkin etsinyt sopivaa tapahtumaa johon treenata tänä syksynä! Olen itsekin suunnistaja, joten polkujuoksutapahtuma tuntuu paljon kivemmalta idealta kuin tiejuoksu. Juoksemalla puolimaratonin saisin myös oivaa treeniä ensi vuoden tunturisuunnistusta ajatellen. Tykästyin siihen niin kovasti tänä vuonna, että kaikki treeni keskittyy jo ensivuoden kisaan niin että jaksaisin juosta pidemmän radan! :) Suosittelen muuten tunturisuunnistusta lämpimästi! t. Eve, eve.laaksonen@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Mukana yhdellä arvalla! Justiinsa silmäilin mynextrunia, että missä olisi hyvä polkujuoksutapahtuma jonne olis kiva mennä :) kerropa minkälaiset kengät kannattaa poluille hommata, nyt olis hyviä tarjouksia!

  VastaaPoista
 9. Ei voi missata kun kotikonnuilla järkätään!

  VastaaPoista
 10. Juuri harkitsin uusien polkujuoksu/suunnistuskenkien ostamista, tässä oisi loistava tekosyy "tuhlaamiselle".

  VastaaPoista
 11. Mukana arvonnassa! Mä olen hiljalleen vasta heräämässä tähän polkujuoksuun ja olisi kiva päästä oikein tapahtumaan sitä kokeilemaan. Suunnistusta olen harrastanut lapsena paljonkin ja nyt aikuisena aina välillä, joten ei ne metsäpolut ihan vieraita mulle ole :)

  VastaaPoista
 12. Olishan se kiva kotipoluille mennä välillä kisaamaankin ;)

  ali@sambarunning.com

  VastaaPoista
 13. Polkujuoksua olen jo pitkään suunnitellut kokeilevani :) Sitä varten hankin jo alkuvuodesta maastojuoksulenkkarit (välineethän pitää tietty olla ensin kunnossa ;) ), mutta en ole vieläkään päässyt poluille saakka ne jalassa ja tuo Helsinki City Trail -kisa olisi juuri sopiva kannustin tehdä tuttavuutta polkujuoksuun!

  VastaaPoista
 14. Mukana kahdella arvalla, mahtavaa kun polkujuoksukisa järkätään ihan kotinurkilla :-)

  VastaaPoista
 15. Innostuin polkujuoksusta kesälomalla mökillä. Kyllästyin juoksemaan samaa mökkitietä edestakaisin ja päätin lähteä metsään poluille juoksemaan, jestas että oli mahatavaa! Vaikka polkujuoksukokemusta vasta vähän taustalla niin olisi hauska päästä osallistumaan polkujuoksukisaan! :)

  VastaaPoista
 16. Mukana yhdellä arvalla :)

  Olen pienestä pitäen liikkunut luonnossa ja metsä on minulle kuin toinen koti. Erilaisten urheiluvammojen takia polkujuoksu sopii minulle paremmin kuin pelkkä tasaisella kovalla alustalla juokseminen, joten polkujuoksussa on kyllä kaikki kohdallaan! Tällainen tapahtuma kuulostaa ihan huipulta ja olisi mahtavaa päästä mukaan :) nektariini123@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, onnetar suosi sinua! Olen yhteydessä sinuun pian sähköpostitse. :)

   Poista
 17. Keväällä osallistuin Santahaminassa maastojuoksukisaan ja siitä lähtien on ollut kova palo päästä kisailemaan uudestaan metikköön. Loukkaantuminen peru heinäkuun polkujuoksusuunnitelmat, mutta nyt on tyttö taas kunnossa ja ois aivan mahtavaa päästä kokemaan uudestaan polkujuoksun tuoma euforinen fiilis! :) katja.e.henttinen@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Moi!
  Ajattelin osallistua kisaan, sillä haluan oppia tuntemaan Helsingin polkuja. Myöhemmin olisi kiva käydä samoilla reiteillä vaikka maastopöyräilemässäkin.
  nora.ojanpera@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Viime kesän rasitusmurtuma on vihdoin voitettu ja pitkien "tasaisten" lenkkien sijaan kiinnostus on herännyt monipuolista polkujuoksua kohtaan. Ajattelin ensikertalaisena lähteä kokeilemaan 12km matkaa. Keskuspuiston polut on vielä itselle tuntemattomia, vaikka jonkun verran olen uskaltanut pääreiteiltä ominpäinkin poiketa. :) (suojanensaara@gmail.com)

  VastaaPoista
 20. Mukana arvonnassa! Tämä olisi hyvää motivaatiota treeneihin ja muutenkin uusi kiva kokemus! :) (kade79@hotmail.com)

  VastaaPoista
 21. 21 matka kiinnostaa hanna_liisa @ hotmail.com

  VastaaPoista
 22. 12km matka olisi sopiva tavoite tuohon kohtaan syksyä kun toivun nilkkamurtumasta ja haaveissa toipua juoksukuntoon takaisin :) (sähköposti: luukkanne ät-merkki gmail . com)

  VastaaPoista
 23. Olen ilmoittautunut jo ensi kesälle vastaavalle reitille 21km ja se jännittää kovasti. Tuo 12km voisi olla hyvä välitavoite :)

  Hannamari (hannamari.asplund@cambridgeohjelma.fi)

  VastaaPoista
 24. Olisi mukava päästä kokeilemaan rajoja polkujuoksun merkeissä ja vieläpä tuommoisessa paikassa. 21km enkkaa tottakai. Etulaa ät gmail.com

  VastaaPoista
 25. Joku puolikas olisi tänä syksynä vielä tarkoitus suorittaa. Helsinki trail run on ollut yksi vaihtoehdoista ja olisi huippua jos sinne sattuisi pääsenään.
  emilia.issakainen ät gmail.com

  VastaaPoista
 26. Olen osallistunut kaksi kertaa Pirkan hölkkään, ja se tuntui mahtavalta, luonnon keskellä juokseminen. Jaloille myös paljon armollisempaa kuin takoa asvalttimaratoneja, joita pääosin juoksen :)

  VastaaPoista
 27. Vitsit! Mikä säkä, että näin tämän kaksi minuuttia ennen h-hetkeä! Keskuspuiston polut ovat tuttuja, käyn siellä juoksemassa aika ajoin, mutta koskaan en ole yli 8 km kokeillut. Kovasti tekisi mieli osallistua tuolle 12 km lenkille ja katsoa, mihin aikaan pääsisin!

  VastaaPoista
 28. En ole kokeillut polkujuoksua tai osallistunut polkujuoksukisaan. Tässä olisi oiva tilaisuus sellaiselle "kauden päätteeksi". timo.nikula@kpmg.fi

  VastaaPoista
 29. Keskustassa ei ole tullut ikinä juostua, olisihan sekin koettava :D
  anupisteadler@kolumbuspistefi

  VastaaPoista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)