torstai 1. tammikuuta 2015

Tervetuloa vuosi 2015!

Heippa! Vuoden eka päivä takana ja samoiten myös vuoden eka lenkki! Käytiin illalla Kimmon kanssa lyhyellä saunalenkillä ja kylläpäs se teki hyvää eilisen valvomisen ja juhlimisen jälkeen. Mähän en kovin railakkaasti enää nykyisin juhli, mutta eilinen valvominen oli mulle kyllä aika rankkaa, kun yleensä viikonloppuisinkin menen reilusti ennen puoltä yötä nukkumaan! Me olimme ystäväpariskunnan luona viettämässä iltaa hyvän ruuan, skumpan, pelien ja seuran parissa. Ilta oli todella rento ja onnistunut, ja vastasi hyvin mun käsitystä uudesta vuodesta... raketteja ei paljon nähty, mutta niistä en niin piittaakaan.  Yksi turkulainen ystäväpariskunta oli meillä vielä yötä,  joten päätettiin aloitella uusi vuosi ihanalla aamiaisella :)


Ystäväni H teki mulle kiharat! Hän on niin taitava :)


Isäntäväen tekemät alusta-loppuun-itsetehdyt kasvisburgerit ja bataattiranuja, kasviksia ja aurajuustodippiä. NO NAM!


Skoolattiin blossa-fresitalla :)


Aamupala-smoothiet


Aamuinen kattaus


Illalla syötiin Kimmon kanssa perinteiset perunasalaatti (itse tein!) ja nakki -annokset!

Huomenna on paluu taas työmaalle, mutta sitten onkin viikonloppu. Hih, eipä turhan tiukkaa ole! Loma oli sen verran vauhdikas toisten nurkissa, joten olemme päättäneet viettää ensi viikonlopun ihan kotosalla. Ihana olla vailla mitään suunnitelmia, ja mennä fiiliksen mukaan!

Viikonloppuna teen vielä katsausta menneestä vuodesta liikuntarintamalla ennen kuin suuntaan katseet tulevaan vuoteen. Aloitan kuitenkin uuden vuoden uudella blogin ulkoasulla ja upealla bannerilla. Tykkään siitä hurjasti, ja se onkin Kimmon käsialaa. Mitäs pidatte tuoreesta ilmeestä? Risuja ja ruusuja? Varmaan vielä vähän muokkaan jotain pieniä sävyjä, mutta perusilme on nyt paljon raikkaampi sen tumman värin jälkeen! Eikö?

Miten teidän uuden vuoden juhlinnat meni? 

Ihanaa uutta vuotta kaikille lukijoilleni! Toivottavasti pysytte matkassa mukana alkaneella vuodellakin!

28 kommenttia:

  1. Mä tykkään tosi paljon uudesta ulkoasusta, pirteä ja raikas! Mustalla pohjalla oleva teksti on mielestäni vähän raskasta lukea, jotta tosi tervetullut on tämä uudistus.

    Hyvää ja sporttisat uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista!! :) Tykkään itsekin tästä vaalesta! Tumma oli raskas ja vaikealukuinen.

      Samoin sulle sporttista uutta vuotta! :)

      Poista
  2. Tosi hieno uusi ulkoasu. Mun tavoite on myös luoda blogilleni banneri lähiaikoina. Ihanan kuuloinen uuden vuoden juhlinta teillä. Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, Hanna :) Innolla jään odottamaan sun banneria! Hyvää uutta vuotta :)!

      Poista
  3. Tosi taikas tää blogin uus look :). Mä haluun kanssa jonkun hienon bannerin :) Meillä aika iisisti, 2 lapsiperhettä oli kylässä. Syötiin ja käytiin ampumassa raketteja. Päivällä kävin lenkillä kaverin kanssa ja juoksin 14 kilsaa. Eilen tuli aktiivisuusmittariin +28 000 askelta, tänään ei kyllä tule edes sitä 10 000. Mukana pysytään toki! Pian yhdessä lenkille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Sun täytyy tehä banneri! Mä keksin ite kuvat ja Kimmo sit taiteli ne yhteen. Kuulostaa kivalta teidänkin uuden vuoden vietto! :) 14 kilsaan oli kyllä hyvä päättää vuosi! Jee, kiva kun pysyt linjoilla - ja heeei, vois kyllä pian mennä! Olisko ensi viikolla jo? :)

      Poista
    2. Nyt mä vasta hokasin, että toi 14 sopi oikein hienosti kun oli kerran vuosikin 2014 :). Oikeesti se määräyty sillä et sain 1100 kilsaa täyteen. Koitetaan jos saatais jo ens viikolla juoksutreffit sovittua :)

      Poista
    3. Joo totta! :) Aattelin muuten, että tänä vuonna juoksen synttäripäivänä uuden ikäni kilsoina.. hih ;) Juu, katotaan sitä ensi viikkoa, mulla on meinaan tiistaina pitkä roga-kisa. Mut loppuviikosta vois ehkä jo ;)

      Poista
  4. Tykkään!!! <3 Tosi kiva on!! Ja kivan kuuloinen uusi vuosi teillä! :)

    VastaaPoista
  5. Mä tykkään tosi paljon kyllä tästä uudesta ulkoasusta :) Banneri on tosi hieno!

    Me vietettiin uutta vuotta kaveriporukan kanssa meillä. Syötiin, juotiin ja pidettiin hauskaa :) Oli kyllä tosi kivaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pia! Tykkään itekin :)

      Kuulostaa kivalta illanvietolta sielläkin!

      Poista
  6. Hieno on uusi ulkoasu! :)

    VastaaPoista
  7. Mun piti palata omalle lukulistalle ja klikata blogiasi uudelleen, kun en hömppä älynnyt, että tosiaan olin tullut blogiisi! Ihan tosi raikas ja selkeä ulkoasu ja kehu Kimmoa bannerista. ;)

    Kivankuuloinen vuodenvaihde ollut kyllä teillä. Juuri tuollaisista itsekin tykkään. Hyvää ruokaa, hyvää suoraa ja vähän hyvää juomaa! :) Meillä vuosi vaihtui täällä pohjoisossa oman pikku perheeni kesken. Saunomista, ulkoilua, herkkuja, ruokaa ja rakettien katselua. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahah, voi Laura, uuusskon ;) Kiitos kehuista, ja välitin terkut! ;)

      Oli kyllä kiva vuodenvaihde täällä kaupungissa! Teidänkin ilta kuulostaa ihan täydelliseltä. :)

      Poista
  8. Ihana raikas uudistus! Tykkään:) UV vaihtui töissä, ja tulipahan todettua että kyllä uv lähti paremmin käyntiin kuin monella muulla.. Eilinen vietettiinkin murun kanssa kylkikyljen, kun lähetään molemmat reissuun ja nähdään sitten vajaan viikon päästä. Teidänkin uv näyttää ihanalta, ja näytät tuossa kiharakuvassa niin upealta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satuseni :)

      Voi, uskon että töissä näki taas karuja vuoden aloituksia.. :/ Oijjj, ihanaa viettää välillä tuolleen kylkikyljessä. <3 Kivaa reissua, sun suunnitelmat kuulosti kivoilta!

      Ja voi juku, kiitos kehuista ;) <3

      Poista
  9. Tosi kiva ulkoasu, tykkään! Täällä vaihtui vuosi töiden merkeissä. :)

    VastaaPoista
  10. Hieno banneri ja tykkään tästä uudesta ulkoasusta muutenkin :)
    Ja vitsi mitä herkkuja kuvissa! Mekin tehtiin ite hampurilaisia eilen ja syötiin massut täyteen, huhhuh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ninni :)! Oli kyllä herkkuja! Hampparit on kyllä tosi hyviä, kun tekee itse! :P

      Poista
  11. Hyvältä näyttää :) Paljon helpompi lukea tältä vaaleammalta pohjalta. Mullakin mies on ollut suurena apuna kuvien ja blogin ulkoasuun liittyvien juttujen kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Totta, tää on paljon selkeämpi nyt! Joo, mä itekin osaan kyllä nettisivujuttuja, mutta miehellä on paljon parempi visuaalinen näkemys! :)

      Poista
  12. Hieno ja selkeä ulkoasu!
    Hyvää ja sporttista alkanutta vuotta - tulen toki jatkossakin lukemaan juttujasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Sporttista vuotta sittenkin! Kiva kun oot mukana ja kommentoit taas!

      Poista
  13. Mulla kävi kuten Laurallakin, etten ensin tajunnut, että oon klikannut sun blogiin! :P ihan todella hyvä uudistus ja raikas ilme. Ja tuo banner on tosi hieno!! Teillä on ollut hyvä yhteistyö ulkoasun suhteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha, vaikka olin tainnut varottaa uudesta ulkoasusta sua.. ;) Mut heh, kiva että muutos on hyvä! Joo, bannerista tuli superhieno mun mielestä - yhteistyö pelaa, ja se on vielä keskenkin näiden sivujen suhteen ;)

      Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)