maanantai 31. elokuuta 2015

Helsinki City Trail -arvonnan voittaja...

on... *rumpujen pärinää*

NEKTIS!!Kommentilla:
Olen pienestä pitäen liikkunut luonnossa ja metsä on minulle kuin toinen koti. Erilaisten urheiluvammojen takia polkujuoksu sopii minulle paremmin kuin pelkkä tasaisella kovalla alustalla juokseminen, joten polkujuoksussa on kyllä kaikki kohdallaan! Tällainen tapahtuma kuulostaa ihan huipulta ja olisi mahtavaa päästä mukaan :)

Onneksi olkoon! Otan sinuun yhteyttä sähköpostitse lähipäivinä.Kaikille muille tiedoksi, että nyt kannattaa ottaa osaa tähän upeaan tapahtumaan. Kun laitat tänään ilmoittautumisen menemään, pääset edullisemmalla hintaportaalla mukaan. Nyt kannattaa ehdottomasti hyödyntää tämä tilaisuus! Itse ainakin odotan Helsinki City Trailia todella innoissani jo ihan sen sijainnin vuoksi. Odotusta ei yhtään vähennä Olympiastadionille juokseminen maaliin saavuttaessa! Kuinka siistiä se onkaan! :)

Aurinkoista uutta viikkoa kaikille! Mulla on hymy korvissa, sillä huomenna alkaa kuukausista parhain ja tänään oli jo pientä syksyn kirpsakkuutta aamun työmatkapyöräilyssä... Lisäksi tänään pyörähti käyntiin maraton-viikko... kyllä, kuulitte oikein! Lauantaina starttaan viidennelle maratonilleni eli Nuuksio Classicin polkumaratonille! Huippua! :)

2 kommenttia:

 1. Voi vitsi! Ihan tosi? Mahtavaa. Kiitos kiitos kiitos! Päivän piristys :)

  Tsemppiä maraton-viikkoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee, kiva kuulla että voitto miellytti!! Laitoin sulle sähköpostia, joten laitahan ilmoittautumista menemään :)

   Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)