perjantai 31. toukokuuta 2013

Hälsningar från Stockholm!

Täällä ollaan Tukholmassa!! Kaikki meni matkan osalta hyvin, sillä lento oli nopea, wifillinen ja ajallaan! Jopa matkalaukku tuli perille, ja saatiin se nopeasti hihnalta! Kaikkiaan Norwegianille iso plussa! Lennän varmasti toistekin sillä!



Eilen sitten päästiin hotelliin jo klo 10.30 aikoihin, ja kaikeksi onneksemme hotellihuoneemme oli jo valmiina, ja saatiin kamat tänne. Käytiin sitten syömässä Aasialaisessa buffetissa, joka oli tosi hyvä! Sitten käytiin viettämässä päivää Djurgårdenissa lähinnä. Käytiin Wasa-museossa ja Gröna Lundissa parissa laitteessakin. Huuui, oli kyllä hurjaa ja kivaa! Ilta päätettiin vielä keskustassa Pizza Hutissa pannupizzoilla, joten eiköhän hiilaritankkaukset oo nyt tehty ;)



Päivän lopuksi kun saavuttiin hotellille, tajusin, että jalat oli aika kipeet. Siis oltiin lähes koko päivä jalkojen päällä ja käveltiin muun muassa T-Centralenista Grönä Lundiin ja takaisin. Hups. No, eilen sitten sain vähän hierontaa jalkoihin, ja lepuuttelin niitä muun muassa pitämällä ylöspäin, niin tänä aamuna makoisien 10 tuntisten yöunien jälkeen jalat on aika hyvät! Jee ja huh. Nyt tänään en uskalla kävellä paljoa, ja aijotaankin kulkea paljon metrolla ja istua vähän väliä. Ja jätän suunnitellun lenkinkin välistä.. eiköhän ne mun jalat ole jo tarpeekseen ja ovat ainakin "auki" huomiselle. Nyt tarvitaan ennemminkin tuoreita jalkoja!!


Tänään sitten totesin aamupalalla, ettei ole puuroa.. ounouuuu... no, ehkä mä leivistä ja isosta bananai-mysli-muro-siemen-jugurtti sekoituksesta saan tarpeeksi hyvää energiaa ja jaksan sit juosta koko matkan! Käytiin aamupalan jälkeen Expossa hakemassa numerot... ja voi jee, täällä on helle. <3 Expo oli aika pieni ja pettymys, mutta tunnelma on ollut hyvä. Pastapartyt olis just alkanut, mutta en tiedä olenko menossa.. annoksesta sais 1200 kaloria!! Huh...


Tosiaan, Tukholman olympia-areena ja lähtöpaikka on ihan lähellä meidän hotellia. Se on iso plussa. Huomenna sitten mun iskä naisystävänsä kanssa tulee tänne Tukholmaan kannustamaan mua, jee! Huomiselle on luvattu pilvistä, tai vettä.. riippuu vähän, mistä katsoo sääennusteen! Sadetta en kyllä toivo, mutta olis hellekin tappava. Hiilaritankkaus on nyt tehty, mutta nesteitä aijon paljon juoda.

Me lähdetään nyt kohti kapunkia, viettämään päivää ulos! Huh, vähän jo jännittää... sori siis sekavasta postauksesta! :)

16 kommenttia:

  1. Mukavaa kun pääsit sieltä Tukholmastakin bloggaamaan! On ihanaa elää tunnelmassa mukana nyt kun se kauan odotettu h-hetki on aivan lähellä. Matkaasi on ollut todella inspiroivaa seurata, ja olen saanut teksteistäsi niin paljon motivaatiota ja intoa omaankin treeniin :) Paljon tsemppiä huomiselle Hanna!! <3 Saat kyllä olla todella ylpeä itsestäsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsit, miten ihanasti aina jaksat kirjoitella! Kiitos sulle <3 Toivon todella, että oon pystynyt olemaan esikuvanakin.. ei sen juokseminen tarvitse olla kuoleman vakavaa, että voi juosta näinkin pitkiä matkoja! :) Toivottavasti huomenna tossu on kevyt, ja askel rullaava!

      Poista
  2. Paljon tsemppiä Hanna huomiselle, pidän sulle peukkuja!! :) Heti sitten raporttia kehiin, kun kerkiät! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuhannesti!! :) Raporttia on tulossa heti, kun ehdin! Todennäköisesti jo paikan päältä la tai su ;)

      Poista
  3. Kiva kuulla vielä fiiliksiä, ja ihana toi jalat ylös -kuva :D tsemppiä vielä ties kuinka monennenko kerran! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiitos kun jaksat kannustaa!! Siitä tulee hyvä mieli :)!

      Poista
  4. Tuhannesti tsemppiä, ihana Hanna! Oon hengessä mukana! <3

    VastaaPoista
  5. Etäkannustukset, Hanna! Oot terästä! <3

    VastaaPoista
  6. Tsemppiä Hanna!!! Voin täysin yhtyä Tiinuskan sanoihin. :) oot huippu!

    VastaaPoista
  7. Tsemppiätsemppiätsemppiä! Täällä hengessä mukana! <3

    VastaaPoista
  8. HYVÄ HANNAA!!! :) Upeesti juostu! :) Täällä olen fiilistellyt tulospalvelun kautta tuttuja juoksijoita! Raporttia odotellen :)

    VastaaPoista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)