lauantai 4. toukokuuta 2013

HCR, Here we come!


Noniiiin, nyt on nukuttu piiitkät yöunet, ja laitetaan just aamupalaa nassuun! Vielä olis tarkoitus syödä vähän lounaspastaakin ennen lähtöä, ja sit paikan päälle! Jesjes! Helsinki City Run! Tänään Helsinki juoksee!

Mun mielestä on äärimmäisen kiva fiilis tänään lähteä juoksemaan juurikin rentoa juoksua tuon toisen puoliskon kaveriksi! Tätä oon jotenkin kaivannut.. pois se hampaat irvessä tekeminen, ja saa nauttia täysillä menosta! Ja uskon silti, että tulee tehtyä joka tapauksessa tän vuoden nopein "pitkis", mikäs sen parempaa!


Nauttikaa täysillä tapahtumasta, varsinkin ensikertalaiset! Ja hei lukijani, tulkaa vetäseen hihasta, jos tunnistatte! Mä olen vihreässä, eli 4. lähtöryhmässä! Mukavaa juoksua kaikille!!!

Ps. Mulla on vähän päänsärkyä ja ihmeellinen olo.. toivottavasti katoaa. :/

Pps. Vähänkö outoo, että mulla ei tänään huolto pelaa (kun Kimmo juoksee kans), ja joudun jättämään kamat tavarasäilytykseen! No, onneks Tukholmassa taas normimeininki, ja huolto pelaa! ;)

20 kommenttia:

  1. Tsemppiä juoksuun! :) Nautitaan menosta ja pidetään hauskaa!

    VastaaPoista
  2. paljon tsemppiä Hanna <3 olen hengessä teidän kaikkien bloggaajien sekä toki vähän avokkini mukana ;) voi jospa oisin saanut olla mukana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Oih, tuutko katsomaan juoksua? Tsemppiä sun avokillekin! Hei, ens vuonna oot niin mukana!!! :D

      Poista
  3. Tsemppiä ja keveitä askelia! :)

    VastaaPoista
  4. Tsemppiä sinulle juoksuun! Samanlaiset lähtövalmistelut on täälläkin menossa ;).

    VastaaPoista
  5. Tsemppiä teille molemmille juoksuun! Ihana asenne sinulla. Tekisi niin kovasti mieli olla mukana, mutta kaikkea ei voi saada. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me kiitämme, ihana Aku :) Kaikkee ei tosiaan, voi saada, ja tuleehan noita tapahtumia!! Ja sulla on uuet ihanat lenkkarit, joita mäkin eilen expossa sovittelin, ja taitaapi lähteä tilaukseen! Nauti niistä! :)

      Poista
  6. Paljon tsemiä ja hyvää juoksua! :)

    VastaaPoista
  7. Vastaukset
    1. Kiitos! Oli kyllä iloa ja aurinkoa Helsingissä tänään!

      Poista
  8. Oot varmasti jo maalissa, mut tsempit silti :D

    VastaaPoista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)