tiistai 25. joulukuuta 2012

Jouluhölkkä

Joulu on sujunut täällä mukavissa merkeissä! Aattoaamuna käytiin Kimmon kanssa saunomassa ja "kierittiin" jopa hangessakin. Käytiin moikkaamassa mun vanhempia ja illaksi suunnattiin tänne anoppilaan maalle, jossa syötiin jouluruokaa, tunnelmoitiin ja pelattiin Eclipse-lautapeliä yömyöhään. Oli oikein rentouttava päivä ja ilta, ja tänään jatketaan löhöilyä täällä Kimmon perheen parissa. Katsoin E.T.-elokuvankin, minä kun en ollut sitä vielä nähnyt.

Minä lauantaina Tuomaan markkinoilla Helsingissä

Aamulla kuitenkin vatsa oli aika kipeä kaikesta mässyttelystä ja sisällä löhöämisestä ja muutenkin mielenkin teki mieli jo päästä ulos. Katsoin mittaria, ja totesin, että ulkona on vain -10.5 astetta lämmintä, joten ehdotin Kimmolle ulkoilua... ja lähdettinkin sitten juoksulenkille, kun fiksuina oltiin osattu ennakoida tämä tarve, ja pakattu lenkkikamat mukaan. :)

Oli aivan ihanaa hölkytellä täällä peltojen vieressä, ja tietkin olivat sopivasti auki. Taivaalta tuprutteli vähän lisää lunta, ja oli niin talvisen näköistä ja tuntuista. Muuten ei ollut yhtään kylmä, mutta naamaan kävi pieni viima. Hölkyteltiin semmoiset 50 minuuttia kevyesti eteenpäin, ja fiilis oli aivan loistava!! Ihme ja kumma, lenkin jälkeen oli jo vähän nälän tuntua...

Olettekos te pitäneet suosiolla vapaata liikunnasta vai oletteko käyneet jo sulattamassa kinkkua, suklaata  ja raskaita jouluruokia? 

Mukavaa joulunjatkoa kaikille!


4 kommenttia:

 1. Pyhitin jouluaaton lepopäiväksi, mut tänään tosiaan ajattelin jumppailla, kun tuntuu et ois saatava tehdä jotain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, äkkiä tämmöiset ylilöhöpäivät saavat kropan ja mielen oikein pyytämään liikuntaa! Mullakin aatto meni siis täysin löhötessä!

   Poista
 2. Mulla menee löhötessä vielä tää ja ainakin huominen päivä. On ollut semmoinen olo, että kroppa tarvii lepoa, ja nyt sitä polttoainettakin on tullut enemmän kuin riittävästi ;) Ehkä sit torstaina taas salin ovi käy! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lepo kropalle kuulostaa hyvältä! Kunto ja lihakset kasvavat levossa :) Ja sitten taas uudella tarmolla kohti ensi vuoden tavoitteita ;)

   Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)