tiistai 14. kesäkuuta 2016

Kesä on NYT!


Huomaatteko, kesä on tässä ja nyt! Kelit ovat taas parantuneet ja ainakin Helsingissä on ollut viime päivät lämmintä, joskin kova pohjoistuuli on hieman viilentänyt menoa. Mutta aurinkoa on nyt riittänyt taas. Hyvältä näyttävät myös juhannusennusteet tällä kertaa. Ollaan taas menossa Saimaan rannalle mökkeilemään ystäväporukalla, ja odotan sitä kovasti! Jospa tällä kolmannella kerralla kelitkin olis ihan huiput! Sitä toivoessa...

Kesän olemassaolon aistii myös viikonlopun Jukolasta. Some ja kaikki ovat ainakin minulla täynnä Jukolan viestin tunnelmaa, ja se on ihanaa. Mä en aio olla pätkääkään katkera, että mun kahden kerran Jukola-putki, jonka piti jatkoa eläkepäiville asti, päättyy jo nyt. Jukola tulee taas ensi vuonna uudestaan ja silloin voin aloittaa uuden putken! Ensi vuonna toivottavasti saadaan kavereiden kanssa Jukola-joukkue kasaan yöviestiin. Tämän vuoden Jukolasta aion nauttia tuttujen päivitysten, kuvien ja fiilisten kautta, ja toivonkin, että jokainen siellä olija nauttii menosta. Jukola on suomen hienoin urheilutapahtuma. Oikeasti! Mulla on hyvä syy tänä vuonna jättää Jukola väliin, sillä lähden viikonlopuksi viettämään ystäväpariskuntamme häitä. Kuinka ihanaa! Mä en ole koskaan ollut ystävien häissä, ja tänä vuonna tarjolla on ainakin kahdet juhlat. Kyyneliltä tuskin vältytään.

Kesä on täällä ja nautitaan! Tämä on aina joka vuonna niin lyhyt aika, joten kannattaa nauttia täysin siemauksin. Mä aion ainakin tehdä seuraavia asioita...


Hypätä suoraan saunasta järvi/meriveteen. (olen jo toki tehnyt, mutta tähän ei voi kyllästyä!)

Lämmittää puusaunaa.

Mennä mansikkapellolle keräämään niitä punaisia makeita palloja. Ja syödä niitä samalla niin paljon suoraan pellosta, että ruumiinlämpö nousee, mahaan koskee ja koko kotimatkan pidättelen vessahätää ;)

Juosta lenkin hihattomassa topissa.



Käydä melomassa ja/tai SUPpailemassa.

Lukea kirjaa ulkona auringosta nauttien.

Grillailla. Ja syödä hyvää grilliruokaa viinin kanssa. Nam.

Käydä patikoimassa jossain uudessa kansallispuistossa tai muussa hienossa paikassa.


Yöpyä teltassa. Toivottavasti.

Ostaa ison ja hyvän irtojätskin!

Tehdä jotain yllytyshullua...! Saa yllyttää! ;)

Kokeilla uutta lajia. Swimrun on melkoisen kesäpainotteinen laji, joten sitä ajattelin lähteä kokeilemaan... Onneksi sain Satun seuraksi!

Ihailla auringonlaskua maalla.


Vierailla jossain pk-seudun saarista.

Rogata koko yön!!

..ja monia muita juttuja! Mitä sä aiot tänä kesänä tehdä? :)

15 kommenttia:

  1. Oi ihana toi sun lista :) Itsellä on tänä kesänä uutuutena tullut melominen, viimeksi olin sunnuntaina, ja mikäs sen parempaa ajanvietettä kuin meloa merellä rantaviivaa mukaillen leppoisassa ilta-auringossa. Suppailemaan aion myös, laudat on varattuna perjantaiksi Helsingin melontaseuralta. Joku myöhäisilta/yösuppailu kiinnostaisi, ehkä pitää se tänä kesänä kokea. Pitkät päivävaellukset metsässä koirien ja eväiden kanssa, rullaluistelu, Malminkartanonhuipun porrastreenit, juoksulenkit peltojen vierellä, ja joo Satsin sisäliikuntatunnit kuuluvat vahvasti mun kesään :)

    Ihanaa kesää sulle!

    -Janina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania juttuja sunkin "listalla". :) Mä en ole vielä käynyt melomassa tai kunnolla suppailemassa tänä kesänä, mutta kyllähän tässä vielä ehtii! Satsin sisäliikunta ilmastoidussa salilla ei oo yhtään huono vaihtoehto silloin tällöin.. ;)

      Poista
  2. Minä kokeilin swimrunia lauantaina. Kivaa oli, suosittelen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei jee, huippua!! Mä menen viimeistään 23.7 sitten :'D Ei kai, ajatus on kokeilla aiemminkin itsekseen! Haluatko lähteä seuraksi joku kerta? ;)

      Poista
  3. Aivan ihana postaus! <3 Ihanaa häähumua teille, meilläkin vkonloppuna tiedossa häät. :) Kesä on rakkauden juhlien aikaa. Mä aion tänä kesänä myös kokeilla suppailua, uida paljon, nauttia yöttömistä öistä ja iloita tästä hetkestä. <3 Ja miten valtavan iso ILO oli jakamassa sun kanssa swimrun-pöhinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. *siis miten iso ilo olla jakamassa sun kanssa swimrun-pöhinä ja toivottavasti monta muutakin kesäistä juttua!! <3

      Poista
    2. Kiva että tykkäsit :) Ihanaa häähumua oli kyllä havaittavissa puolin jos toisin! Kivoja asioita sulla todo-listalla. Hetkestä iloitseminen on kaikista tärkeintä <3 Suppaillaan Tampereella vaikka ? :D ja voi jee, swimrun.. se lähestyyyy ;)

      Poista
  4. Se on just niin, että kesä on just nyt! ❤ Ihania kesätunnelmointeja ja -suunnitelmia tässä. Huippua, että saan olla myös osana muutamia näistä jutuista :) Ite aion mennä sinne minne nenä vie ja nauttia erityisesti luonnosta pyörän ja vetten päällä! Lisäksi luontofiilistelyä myös Skotlannissa 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, nyt se kesä on <3 Helteetkin taas saapuu!! Ihan huippua että nähään viimeistään ens kuun lopussa ja sit nautitaan upeasta viikonlopusta! Luonnosta tulee kyllä nautittua, se on Suomessa kesällä niin upee ja kelit mahdollistaa kaiken kivan! :) Ja oijj, Skotlanti!! Odotan jo tunnelmia sieltä!

      Poista
  5. Ihania kesäfiiliksiä! Mä lupaan nauttia Jukola-humusta sunkin puolesta. Ja luultavasti viihdyn metsässäkin kahden eestä. :D

    Ja apua, en oo vielä ehtinyt lukea sun nuts-raporttia, koska ootan hetkeä, et ehdin keskittyä siihen kunnolla. Toivottavasti se hetki koittaa pian.

    Mä pääsen toivon mukaan kesälomalla Ahvenanmaalle, mikä on mun suuri haave joka vuosi. Vähän joudun nipistämään mun superhaaveesta ja pyöräretkestä saaristossa ja ihanista vierasmajoista yms, mut mä otan sen minkä saan. :)

    Ihania häitä! Mullakin on tänä kesänä ekat kaverin häät ja meikkis on kaasona! Vähän jo jännittää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oij, toivottavasti oli huippu Jukola! Kahden eestä on just hyvä ja meillä naisilla siihen ihan virallinen lupakin ;)

      Voi, kannattaa lukee NUTS-rapsa :D

      Ahvenmaa on ihana! Oon käynyt siellä usein lapsena veneellä. Just oikee asenne, pitää ottaa sen minkä saa ja nauttia hetkestä! Kuulostaa oikein hyvältä :)

      Vautsi, hienoa kun oot päässyt kaasoksi! Tosi jännää <3

      Poista
  6. Ihania kesäsuunnitelmia! ♡ Mä aion nauttia kesästä vauvan kanssa, mökkeillä, juosta hikisiä lenkkejä, syödä hyvää kesäruokaa ja paljon mansikoita, nauttia saaristosta, tehdä ulkotreenejä ja elää hetkessä! ♡ Kesä! ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania suunnistelmia sullakin! Saaristo kuulostaa aivan täydelliseltä!! Hetkessä eläminen on kumminkin se tärkein <3 Ihanaa kesää sulle! Toivottavasti nähtäis jossain välissä (tuu ens to kimppalenkille jos ehit!) :)

      Poista
  7. Mahtava postaus! Kiva löytää muitakin kesälistaihmisiä. Osa tuntemistani ihmisistä ihmettelee, miksi pitäisi luetella tai listoittaa kesälle tekemistä? Tulee kuulemma stressi..=)Voi olla,mutta ei minulle. Minä ainakin unohdan helposti suunnitelmat, jos en kirjaa nii ylös. Sitten harmittelen syksyllä, että ai niin, en sitten muistanut tuotakaan ja tuotakin olisi ollut kiva tehdä. Monta kertaa kirjatut haaveet ja suunnitelmat myös toteutuvat. Minä aion lyötää onnenhetkiä jokaisesta päivästä, tehdä kesäruokia, liikkua eri tavoin, tavata mielenkiintoisia ihmisia, ihmetellä kesää ja maailmaa lasteni tavoin ja tehdä asioita eri tavoin kuin ennen. Lisäksi haluasin ainakin meloa, suppailla, käydä lavatansseissa, soutaa soutuveneellä, pelata pihapelejä hyvässä seurassa ja tehdä juhannustaikoja..yms. Hyvää kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit :) No hei, toi on ihan totta että suunnitelu vain edesauttaa haaveiden toteutusta! Kun ei väännä liian "tarkkaa" listaa niin varmasti tulee elettyä silti hetkessä eikä kesä mene suorittamiseksi! :) Mitäs sitä jos joku listalta jää, sen voi sit tehä ens kesänäkäkin... onneks kesä on joka vuosi! :) Sulla on kyllä mahtavia juttuja listalla, varsinkin tuolla "ekalla"! :) Lavatansseissa en oo koskaan käynyt.. mahtaisinko joksus uskaltautua! :'D

      Hyvää kesää ja juhannustaikoja sulle! :)

      Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)