lauantai 8. joulukuuta 2012

Pk-lenkki sohjossa...



Hahaha, juuri kun olen kertonut kaikille, että olen poistanut nastat mun upouusista Asics Arcticeista, minä kaadun lenkillä.. ja vielä lähellä kotipihaa. Nouh. Ehkä voisin nyt harkita niitä nastoja! Vai mitä meinaatte? Olisi kiva kuulla kaikkien mielipide nastoista? Toisaalta... enhän mä siinä kauheasti häviä, jos kerran kokeilen. Saahan ne sitten pois!

Joopajoo. Käytiin tänään avomiehen kanssa keskipäivällä juoksemassa tuommoinen pieni pk-lenkki, ihan Kimmon vauhdeilla mentiin. Ja hyvin tuo jaksoikin! Oli kivaa, että oli seuraa, kun pariin viikkoon ei olla saatu ystävän kanssa sovittua yhteistä päivää treeneille, vaikka kyllä ens viikolla sit mennään torstaina! Kivaa! Juostiin tänään semmoinen reilu 8 km lenkki, ja täytyy sanoa, että aika rankkaa oli juosta tuolla sohjossa! Teitä ei nyt ole kauhean hyvin aurattu pyhien aikana.. mutta ei se haittaa, kivaa oli ja ilma oli mitä mainioin, -3 astetta.


Päällä mulla oli kahdet trikoot (kun en niitä talvitrikoita omista.. tällä kelillä yhdet paksummat olisi hyvin riittänyt), ja pitkä tekninen paita ja juoksutakki sekä ne Arcticit. Päässä oli buffi ja SOCin ohut pipo, ja hanskoina saman setin hanskat. Oli just sopiva varustus, ja loppua kohden tuli jopa lämmin, kun se lähtiessä ollut viima ja pieni tuulinen lumisade loppui. Jee. Talvi on kyllä kiva ja kaunis vuodenaika!

Huomenna mietin, että menisin salille ja uimaan, mutta saa nyt lopulta nähdä, mitä tapahtuu. Sali ja juoksuvedotkin voisi olla ihan kiva ratkaisu. Saa nähdä! Ensi viikolla menen pitkästä aikaa mun lempijumppaani (siitä kuulette kyllä lisää!), kun tiistain sähly on loppiaiseen asti tauolla. Ihan kivaa vaihtelua! ;)

Ja jeee! Mä valmistun AMK:sta 18.12!! Jee! Ja toinen jeeee, Suomi voitti juuri jatkoajalla Sveitsin salibandyn MM-kisoissa ja pelaa huomenna finaalissa! Kaikki tv2 auki klo 16.30! :) Onko täällä luijoissa muita penkkiurheilijoita? Mitä lajeja tykkäätte seurata? :)


4 kommenttia:

  1. Toivottavasti ei sattunut! Itse ajattelin et testailen nyt noilla normijuoksukengillä juosta tän talven ja jos alkaa kauheasti kaatuilla ni vois ens talveks miettiä nasta lenkkareita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sattunut! Mäkin olen pari vuotta juossut tavislenkkareilla talvet vailla ongelmia, mutta täksi vuodeksi halusin talvilenkkarit ihan sen goretex-pinnan vuoksi, että pitemmilläkin lenkeillä pysyy jalat kuivana. Heh, nyt harkitsen tosissaan niiden nastojen takaisinlaittoa...

      Poista
  2. Joo, sohjossa on vähän ikävä juosta,kokemusta on. Lenkkarit menee ihan märäksi ja tossu luistaa. Olen kullut,että nastalenkkarit ei auttaisi mitään sohjokelillä. Muutenkin kuulemani mukaan epäkäytännölliset,joten taitaa jäädä ostamatta. Mielestäni keskitalvella on tosi mukava juosta kun tiet on auratut. Ei semmoisilla sohjomössökeleillä. Kesällä taas tulee usein vähän kuuma,vaikka käynkin aina aamulla. Juoksen semmoista reipasta tahtia, noin 12kh/h. (Huom! Olen 12-vuotias ja 160cm pitkä).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nastat on varmaan vaan jäällä hyvät! Mä en kauheesti pidä nastoja, kun en tykkää siitä raskaudesta ja rullauskin katoaa. Ilmankin pärjää hyvin, ja lumi aurattuna on ihan kiva alusta juoksulle! Ooh, sä olet nopea lenkkeilijä, ja vielä nuori! Muista pitää lepopäiviä tarpeeksi :) Juoksu on kiva laji!

      Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)