keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Grit Strength

Kiitos kommentointiaktiivisuudesta viime haaveilu-postauksessa. Monella muullakin taitaa elää unelma triathloniin osallistumisesta! Tulkaa vaan ottamaan yhteyttä minuun, jos ajatustenvaihto aiheesta (tai muustakin) kiinnostaa enemmänkin! Mä olen melko varma, että mä aijon tehdä sen! Ensi kesänä!! :)

Sitten takaisin tähän viikkoon, tähän päivään.. päivän kuolematreeniin. Mulla oli tänään viides treenipäivä putkeen, ja alkaa muuten pikkasen tuntua jo.. no, huomenna on aktiivinen lepo, eli viikon kolmas uusi treenikokeilu eli jooga edessä! Perjantaina on täysi lepo...

Lähde:sats.fi

Mutta mikäs se viikon toinen treeniuutus on? No se oli tänään, GRIT STRENGTH! Grit Strength on Les Millsin ryhmätreeniperheen yksi treenimuoto, jossa siis tehdään lihaskuntoa todella korkeilla sykkeillä, ja ohjaaja vertasikin tätä Crosfitiin. Hiki virtasi lämmittelystä alkaen, ja loppua ei näkynyt... SATSin sivuilla seuraava kuvaus:

GRIT™ STRENGTH on lihasvoimaa kehittävä harjoitus, jossa käytetään harjoitteluvastuksina levytankoa, -painoja ja step-lautaa. Musiikki ja liikkeet tarjoavat treenin, joka parantaa hapenottokykyä, lihasvoimaa ja -kestävyyttä. GRIT™ STRENGTH on harjoitus, jonka tulokset huomaat lihaskunnossasi nopeasti. (lähde: http://www.sats.fi/kuntoilu/ryhmaliikunta/grit-plyo/grit-plyo)

Tunnin kesto on 30 minuuttia, ja se on ehkä rankin 30 minuutin treeni, jonka oon koskaan tehnyt. Osa harjoitteista tehdään levytangolla, osa levypainoilla ja osa oman kehon painoilla. Tangoon latosin kivasti painoja.. vähän liikaakin. Treeni sisältää paljon kyykkyjä, punnerruksia, hyppyjä ja burpeeta. Huh. Lisäksi treenataan selkää ainakin reippaasti. Kaikki liikkeet on kokonaisvaltaisia ja moninaisia. Yksi kappale sisältää kahta liikettä, jota vuorotellaan.

Tosi kiva treeni! Tykkäsin! Tosin.. tämä on todella kova, eli pitää miettiä, mihin väliin sen sitten yleisesti treeniviikkoa sijoittaa!

Kuinka moni on päässyt kokeilemaan näitä GRIT-tunteja? Ootteko tykänneet? Mitä mieltä olette tällaisesta korkeasykkeisestä lihaskuntotreenistä? 

Nyt kruunaan treenipäivän saunalla.. ah. <3

4 kommenttia:

 1. Oon ollut crossfitissä pari kertaa ja se on just tuommosta! Burpeeita, kyykkyjä, maastavetoja ja tosi nopealla vauhdilla, että melkein tulee oksennus loppuvaiheessa. Mutta tehokasta se on samoin kuin jooga. Kerro huomenna joogasta, itse kiinnostaa tosi paljon, mutta käyn itse pelkästään Balancessa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo just maastavetoja oli kanssa ja rinnalle vetoa pystypunnerruksella. Huh! Ja hei, mullakin tuli melkein oksennus! Mutta tehokasta se oli! Joo, mäkin olen vaan balancessa käynyt, kerran yogalateksessa... eli kerron kyllä joogastakin takuulla :)

   Poista
 2. Vaikuttaa mielenkiintoiselta, kiitos tästä :)

  VastaaPoista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)