maanantai 29. heinäkuuta 2013

Loma alkoi huikeissa fiiliksissä!

Noniin, täällä ollaan niin lomalla nyt!! Vitsit, miten ihanaa olikaan, kun ei tarttenut tänä aamuna lähteä töihin! Sen sijaan kyllä heräsin normaaliaikaan, koska mun tarttis tässä pakkailla ja sitten puolen päivän aikoihin suunnata auton nokka kohti Turkua. Mä meen sinne muutamaksi päiväksi aloittelemaan lomaa. Ohjelmassa on lähinnä rentoilua ja läheisten näkemistä, vähän liikuntaa ja sellaista.

Perjantai alkoi aivan tosi ihanasti, kun töistä päästyäni sain ilmoituksen, että mun uusi kännykkä on noudettavissa Matkahuollon pisteestä. Kyllä, tilasin uuden luurin, ja kyseessä on Samsung Galaxy S4 mini, joka on jo parin päivän sisällä osottautunut huippukapistukseksi! Nyt saan myös parempia kuvia instagramiin, jee! Instagram-linkkini näette tuossa oikealla puolella palkissa. Saa seurata ;)



Kun perjantaina saavuin kotiin, olikin jo aika kiirehtiä kaupungille. Suuntasimme vuosipäivämme kunniaksi Gaijiniin illallistamaan. Ihastuttiin kevättalvella Farangista tosissaan, ja nyt sitten lähdimme ruokamatkalle Japaniin, Koreaan ja Pohjois-Kiinaan. Ruuat eivät pettäneet ja makumaailma oli aivan tajunnan räjäyttävä, taas. Tosin, pitää sanoa, että palvelu Farangissa oli kyllä paremmalla tasolla. Voin kuitenkin täydellä sydämellä suositella molempia ravintoloita, jos tahdotte kokea uusia, mahtavia makuja ja mieleenpainuvan illan.

Lauantaina ystäväpariskunta saapui päivällä meille, ja kahviteltiin mustikkapiirakan ja jätskin kera, nam nam! Illalla sitten kun ystävät olivat Musen keikalla, mä laitoin lenkkarit jalkaan ja lähdin pitkähkölle lenkille. Tosin, maratonin jälkeen pitkät eivät ole yli kahta tuntia olleet, eikä ollut tämäkään lenkki. Uudet DS Trainerit jalassa painelin menemään Helsingin ja vähän Espoonkin rantaviivoja pitkin reilu 100 minuutin ajan, ja lenkki vaan oli yksi vuoden parhaista. Askel oli kevyt, mieli kirkas ja maisemat huikeat. Mä oon todennut, että olen sittenkin enemmän iltajuoksija, kuin aamulenkkeilijä. Tän lenkin päätteeksi pulahdin veteen, kun Kimmo mahdollisti tämän tulemalla minua vastaan autolla rannalle. Jei.


Nyt on vain yksi ongelma... miten maltan olla pitämättä uusia DS Trainereita jalassa jatkuvasti?! Kun vanhoillakin vielä olisi jäljellä elinikää, ainakin pikkuisen, ja tahtoisin tosiaan säästää näitä kenkiä ensi kevääseen. Tosin, olen päättänyt, että nämä uudet ovat kyllä minun tämän syksyn "kisakengät", sen verran hyvät ne on jalassa. Voisin kirjoittaa lenkkareista myöhemmin vielä ihan postauksen...


Eilen aamusta vielä brunssailtiin ystäväpariskunnan kanssa Arabian Dylanissa, joka oli kyllä pettymys. Pitäjänmäen Dylan Pink oli keväällä todella maukas, mutta tuolla Arabianrannalla oli kyllä kaikki loppu tai vähissä, työntekijöitä oli yksi ja muutenkin ruuat eivät yltäneet ihan parhaimpaansa. No, kyllä sillä mahat täyteen tuli, kun oikeastaan vasta seuraavan kerran söin illalla piknikillä.
Siinä välissä kävin kuitenkin ystävän kanssa keräämässä vattuja ja mustikoita. Vadelmia saatiin hänen isän pihalta (kiitos siitä!) ja mustikoita metsästä. Oli kyllä tosi kuivaa, ja aika paljon kerättykin marjoja jo pois. Mutta sain kyllä vähän silti mustikoitakin. Namnam. Ja parhaitahan nämäkin marjat ovat tuoreena, suoraan puskasta!!


Illalla vielä lähdettiin Kimmon kanssa juhlimaan vuosipäiväämme piknikille merenrannalle. Siellä ilta-aurinko hiveli meitä, kun syötiin vähän rypäleitä, juustoa, karkkia ja juotiin tammikuussa saamaani shampanjaa. Oli kyllä ihana vain olla siellä kalliolla, kuunnella musiikkia ja rentoutua. Ai että. 


Ihanaa viikkoa kaikille! Toivottavasti aurinko lämmittää meitä yhä yhtä paljon kuin viikonloppuna!
Mitäs teille kuuluu? Onko joku yhtä onnekas, että on vielä lomalla? :) Tiedän, että on!

14 kommenttia:

  1. Ihania kesäkuvia <3
    Huippuviikonloppu näyttää olevan takana.
    Olen itsekin hankkimassa DS-trainerit syksyksi kun Kayanot alkavat olla jo menossa hautausmaalle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. DS-trainerit sopivat kyllä omaan jalkaani todella hyvin! Tää uusi malli oli kyllä huippu, vielä parempi, kuin edeltäjänsä! ;)

      Poista
  2. Mitä mahtavinta kesälomaa Hanna <3
    Mä palailin tänään töihin kesälomien jälkeen ja oli kiva tulla duuniin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo, onnistuneen loman jälkeen yleensä töihinpalaaminenkaan ei tunnu niin pahalta ;) Kiiitos!

      Poista
  3. Ihanalta kuulostaa! :) täällä yksi jolla loma jo loppui.. voi kuinka mielelläni olisinkaan lomailua vielä jatkanut :)

    VastaaPoista
  4. Ihanan kuulonen loman alku <3 Rentouttavaa lomaa :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, oli kyllä onnistunut viikonloppu, ja alkulomakin on mennyt kivasti! Kiitos, Pia! :)

      Poista
  5. Oikein ihanaa ja rentouttavaa lomaa sinulle! Ei tämä töihin paluukaan ihan kamalaa ole, kun on kiva loma takana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Aku! :) Mukava kuulla, että sun lomasi oli onnistunut! Kivaa töihinpaluuta!

      Poista
  6. Nautinnollista lomaa ja hyviä lenkkejä! Lomasi alku kuulostaa täydelliseltä, oi Gaijin on niin lemppari ja shampanjapiknik jos mikä on luksusta. Olen muuten samaa mieltä noista iltalenkeistä, ei enää aamut luonnistu niin hyvin, vaan täydellinen lenkki on sellainen alle 20 asteen lämmössä ja juurikin rantoja pitkin juostuna.

    Minäkin testailin noita Trainereita eilen, vielä en ole täysin myyty, mutta eiköhän ne muutaman lenkin jälkeen jalkoihin jämähdä...:) Täällä tosiaan oli paluu työmaalle edessä tänään, joten onneksi joku saa vasta aloitella lomia. Ja nythän on huiput ilmatkin lomailla. Ihanan positiivinen postaus oli, hyvä fiilis levisi tänne asti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Paula! :)

      Gaijin oli kyllä herkullinen! Ja iltalenkit on kyllä huippuja! Seuraavakin pitkis on iltalenkki ;)

      Harmi, ettei DS Trainerit vakuuttaneet sinua yhtälailla! Toivottavasti vielä muuttuvat paremmaksi! Tsemppiä töihin paluuseen!!

      Poista
  7. Yhdyn edellisiin kommentteihin - ihanan aurinkoinen kesäpostaus! Ja onnea uusien juoksupopojen sekä puhelimen johdosta! Ne tuovat varmasti intoa ja inspistä juoksuun sekä bloggaukseen :) Niin, ja mikä tärkeintä, onnea vuosipäivänne johdosta! Onni on hyvä hellu, kuten täällä pohjoisessa sanotaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos Tiinuska! <3

      Hih, kyllä.. hyvät tavarat, kuten lenkkarit ja puhelin antavat intoa elämään, vaikken juuri kovin materialisti olekaan! Mutta laatu korvaa määrän, mun mielestäni ;)

      Hyvä sanonta siellä pohojosessa teillä ;) <3 Samanhenkinen hellu on kyllä rikkaus! ;)

      Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)