sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Täydellinen lauantai

Ihan ensiksi.. siis mitä toi valkoinen on, jota putoaa alas taivaalta? Eikä.. ei se voi lunta olla. Huhtikuussa!! Nooou.. toivottavasti se lähtis yhtä äkkiä pois, kuin tulikin. Eilen mä vielä fiilistelin lenkillä DS Trainerit jalassa, kuinka oli ihana juosta asfaltilla. No, ehkä tää tästä taas...


Eilen oli täydellinen päivä! Aamupäivällä leivottiin ja laitettiin ruokaa Kimmon kanssa kotona, ja valmistauduin ystävän kanssa lenkille. Sitten siinä kolmen aikoihin raahauduin ystävän luokse kimpsuineni ja kampsuineni, ja lähdettiinkin sitten viikon parhaalle lenkille, eli pitkikselle! Pitkis on kyllä tosi kiva juosta ystävän kanssa... kierrettiin ympäri sulia teitä ja nautittiin todella keväisestä ilmasta. Oli mukava jutella kaikesta, ja fiilis oli hyvä. Pidettiin myös aika hyvää vauhtia lenkillä, sillä juostiin 18,4 km aikaan 1.55. Ainakin itselle se taisi olla tän vuoden nopein pitkä lenkki. Vähän kyllä pohkeissa tuntui vielä torstainen vauhtilenkki. Mun pitäiskin oppia hyödyntämään paremmin noi urheiluvapaat päivät siihen, että saisin kropan paremmin palauteltua. Eli enemmän sitä lihashuoltoa taas.. joo.


Lenkki päättyi siihen, että juostiin läheiselle asemalle yhteistä ystäväämme vastaan, ja aloitimme tyttöjen illan! Ohjelmassa oli saunomista pitkän kaavan mukaan, hyvää ruokaa ja vähän juomaakin. Meillä oli kunnon salaattibuffet, josta tehtiin herkullista salaattia, ja jälkkäriksi oli mun leipomia muffinsseja. Loppuilta meni lähinnä jutellen ja musiikkia fiilistellen. Oli kyllä ihana päivä hyvässä seurassa! Ja mikä ihaninta, juotua ei tullut kovin paljon, joten tänään olen ollut ihan normaalivointinen! Alkoholi kohtuudella on mulle se ainoa ja oikea tapa toimia! :)


Tänään on sitten ollut kunnon penkkiurheilupäivä.. olin meinaan paikan päällä katsomassa naisten salibandyfinaalia, ja sitten katsoin vielä kotisohvalta miesten finaalin Veikkaus tv:stä. Heh. Mutta rakkaudesta lajiin, tai jotain! Siinä välissä ehdin käydä kyllä kääntymässä SATSillakin. Vuorossa oli lyhyt palauttelu juoksumatolla eilisestä, ja aika nopea ylä- ja keskivartalopuntti. Ohjelma oli seuraavanlainen:

  • Vinopenkki kp 3x12
  • Kulmasoutu tangolla 3x12
  • Ylätalja 3x12
  • Pystypunnerrus istualtaan kp 3x10
  • Ojentajapunnerrus + ojentajat pääntakana kp 3x10
  • Vatsat vatsalaudalla 2x20
  • Russian twist 2x20
Semmoinen setti! :) 

Tykkäättekö te seurata jotain urheilua katsomon puolella tai telkkarista? Miten teidän viikonloppu meni liikunnan osalta tai muuten? 

4 kommenttia:

  1. Oiii, mitä tuo juttu on noiden muffinsien päällä? Näyttää herkulliselta :P

    Napakka punttitreeni sulla ollut, oot varmaan aika hyvällä vauhdilla tehnyt, jos tuo oli "lyhyt" :)

    Mie en kyllä paljoo urheilua seuraa muuten kuin telkkarista nää isommat kisat, kuten olympialaiset ja sit joidenkin lajien MM/EM-kisoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä on tuorejuustoa, appelsiinin kuorta raastettuna ja tomusokeria. Voin laittaa muffinssien ohjeen tuonne toiseen blogiin, kunhan ehdin ;)

      Joo, toi oli aika napakka treeni, kun meni vain noin 45 minuuttia aikaa! Tosin, noi vatsat oli nopea tehdä, kun tein lyhyillä tauoilla, ja noi ojentajat sein supereina.

      Heh, isoimmat kisat onkin parhaat! Mutta mussa on kyllä vähän penkkiurheilijan vikaa ;)

      Poista
  2. Mä tykkään kattoa lätkää, taitoluistelua ja ratsastusta :) Viime vuonna seurasin Bostonin maratonia netin kautta :D se oli aika siistiä! Kuulostaa kyllä aika täydelliseltä lauantailta toi sun lauantai :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, lauantai oli täydellinen: Hidas aamu, lenkki, sauna, hyvä ruoka ja seura, ja suht ajoissa myös oma sänky. <3

      Whii, aika jänniä lajeja noi taitoluistelu ja ratsastus. Lätkä on jo sit suosittu penkkiurheilulaji Suomessa. Joo, mäkin olin ihan innoissani olympia-maratonista, kun telkkarista seurasin :)

      Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)