maanantai 1. huhtikuuta 2013

Kakkosviikko käyntiin tutulla BodyBalancella

..tai siis, tutulla ja tutulla. Mä pääsin meinaan vasta tänään ekaa kerta BodyBalance 60 -ohjelman kokonaisuudessaan läpi, ja tykkäsin kyllä kovasti! :) Olin siis kaksi viikkoa sitten mennyt ohjelman puoliksi, ja viime viikolla en päässyt balanceen ollenkaan, mutta tänään sitten koko uusi ohjelma.. ja voi vitsit, kyllä toi BodyBalance on vaan nykyisin mun suosikkini ryhmäliikuntatunneista! Mä aina niin odotan balance-päivää! Balance on niin rentouttavaa ja voimakasta yhdistettynä todella ihaniin musiikkeihin, joten voiko siitä olla pitämättä?!!

Vai onko täällä lukijoissani joku, joka on käynyt, muttei tykkää ollenkaan? Tai onko joku, joka ei ole kokeillut ollenkaan?

Lähde: lesmills.com

Tänään treeniin kuului ennen balancea lenkki, jonka juoksin osittain Kimmon kanssa. Ohjelmassa oli siis kevyt hölkkä, ja olin kyllä tosi tyytyväinen, kun sain vielä pidettyä juoksun kevyenä, vaikka alla oli eilinen reippaampi lenkki! Tuli juostua 7,5 km, jonka jälkeen suuntasin balanceen. Balance 60 -ohjelman toinen puoli oli aivan kiva. Vatsa- ja selkäbiisit ei ainakaan ensimmäisellä kerralla vakuuttaneet ihan täysin, sillä mun mielestä ne oli molemmat viimeksi kivemmat.. ja viimeksi oli paljon kivemmat musiikitkin ;)

Mutta tässä uudessa ohjelmassa on tosi hyvät ne viimeiset kappaleet. Rangankierrot oli tosi hyvät, ja vähän vaihteluakin oli taas. Ei ollut mitään inhottavia asentoja, vaan pääsi todellakin menemään oman liikkuvuuden mukaan. Ja sama juttu mun mielestä muissakin viimeisissä biiseissä, jotka ovat mun mielestä ehkä balancen parhaat.. kun tietää, että suurin työ on tehty, ja sitten saa enää oman kropan ehdoilla tehdä ihania liikkuvuusharjoitteita niin selälle, lonkille kuin takareisillekin, niin tekee kyllä hyvää. Ja lopulta sitä vain odottaa viimeistä rentoutumiskappaletta. :) Mutta tässä ohjelmassa mun suosikkikappale on 9B, koska siinä on mun ihana yks lemppariyhtye, Bon Iver, ja heidän ihana kappaleensa Perth. Kuunnelkaa vaikka.. kyllä tässä rentoutuu! :) <3


Muutoin, täällä vietetään tällä viikolla kakkostreeniviikkoa, jonka olis tarkoitus olla piirun kevyempi kuin edellinen, ja sitten ladotaan taas kaikki voimat ensi viikon treeneihin! Mutta ei tälläkään viikolla laakereilla levätä, mutta kaksi lepopäivää on varmasti tosiasia.. toinen on ehkä huomenna, toinen on varmasti perjantaina. Viikko tuo muutoin tullessaan juoksutreenejä sekä yhden uuden ryhmäliikuntatunnin, josta pääsen kirjoittelemaan parin päivän päästä!

Mukavaa alkanutta viikkoa, ja pehmeää paluuta arkeen kaikille ihanille lukijoilleni! :)

10 kommenttia:

  1. En ole itsekään päässyt testamaan uutta ohjelmaa, ehkä tällä viikolla sitten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ehdottomasti tällä viikolla! On kyllä taas kiva ohjelma, kerrassaan! :)

      Poista
  2. Pitää päästä kokeilemaan toi uusi balance kun täältä reissusta kotiudun! :) Lomailu on ihanaa, mutta ihan kiva palata säännöllisiin treeneihin ja syömiseen taas loman jälkeen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, toi on kyllä lomalussa totta! "Pitää lähteä, jotta voi palata" .. kotiinpaluu on aina ihanaa! <3 Mukavaa lomanjatkoa sinne!!

      Poista
  3. Vaikka muuten oon tosi tyytyväinen päätökseeni lopettaa kaupallisessa kuntokeskuksessa käymisen ja siirtyä kunnan uimahallin ja Unisportin saleille, niin se on kyl tosi harmi, ettei enään pääse Balanceen :( Se oli siis munkin suosikkitunti, tai oikeastaan ainoa Spinningin ohella jossa kävin... Nythän en ole Spinnaamaankaan päässyt, koska Unisportilla sitä on vaan Meilahdessa, enkä viitsisi sinne asti kuitenkaan lähteä vaan sen takia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo uskon, että toi balance ja spinning harmittaa! Tällä hetkellä oikeastaan ainoita, jotka munkin ohjelmassa vaan pysyy ja pysyy! Tosin spinning näin kevättä kohden vähän harvemmin, ja sit on tietty joitain muita tunteja silloin tällöin ohjelmassa!

      Onhan se vähän tyhmää matkustaa hirveita matkoja vaan päästäkseen johonkin tunnille! :O Toivottavasti pääsisit balanceen taas! Sun pitää tulla vierailijakäynnille meijän keskukseen joskus, vaikka mun kanssa ;)

      Poista
  4. Täällä tunnustautuu yks BodyBalancen vihaaja! :D Mut oon kokeillu sitä viimeks monta vuotta sitte ja sillon olin tanssijakunnossa ja sillon mikään sillä tunnilla ei tuntunu missään ja se tuntu vaan ihan turhalta... Mut ton sun hehkutuksen jälkeen mä HARKITSEN jos antaisin sille uuden mahollisuuden jossain vaiheessa ;) Mukavaa lomaltapaluuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, uskon kyllä että just tosi notkeille ihmisille toi voi olla vähän turha tunti, mutta toisaalta, mun mielestä heille on aina jotain vaikeampia versioita tarjolla! :) Kannattaa mennä katsomaan, josko toi meininki olisi vähän muuttunut vuosien saatossa, ja löytyisi sieltä sullekin jotain? ;)

      Poista
  5. Balance on ihanaa ja sopii mielestäni hyvin juoksijoille. Tätä uutta balancea en ole vielä ehtinyt testaamaan, mutta ehkä tällä viikolla tai viimeistään ensi viikolla.

    Miten muuten treenaat kesällä, eli ns. aktiivijuoksukaudella? Itse juuri tänää pohdiskelin, että tiputan salia ja muita kovempia treenikertoja tai jotenkin aion järkevöittää/napakoittaa niitä ja lisään juoksun määrää. Mutta samalla ajattelin lisätä myös ohjattujen kehonhuoltotuntien määrää, kun juoksurasitusta (ja samanlaista rasitusta) tulee enemmän. Eli suunnitelmissa olisi toukokuusta, tai viimeistään kesäkuusta mennä 4-5 juoksukerralla viikossa, yhdellä napakalla koko kropan salitreenillä tms. ja ainakin kahdella kehonhuoltotunnilla (venyttely, balance, jooga), sekä tietty yksi lepopäivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, sopivasti just eilen vähän kirjoittelin tuosta kuntosalista enemmän! Mutta siis joo, juoksukaudella punttisali jää vähempään, ja keskittyminen on enemminkin juoksussa ja lihashuollossa, ja core-treenissä. :)

      Juoksukertoja on se 4-5, mutta treenin on tarkoitus olla laadukkaampaa ja pitkäkestoisempaa. Esim. viime viikolla juoksin 52km neljässä lenkissä! ;)

      Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)