keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Kaipuu kesään.

Heh, selailin tuossa vanhoja kuvia, ja mulla tuli hirveä kaipuu kesään. Vaikka tykkään talvestakin ja lumesta, niin aloin silti haaveilla muutamista liikunnallisista asioista... mmm...

1. Eniten kaipaan mun kevyitä lenkkareita, ja kuivia teitä. Asfalttia ja hiekkateitä. Aaah. Kaipaan myös juoksutapahtumia, ja sitä kesäisen lämmintä fiilistä.


2. Haaveilen pyöräretkestä, ja ajosta mun viime vuonna ostetulla Konalla. Tossa kuvassa on pyörät, jotka vuokrattiin vuonna 2010 Rovaniemen reissulla. 




3. Löysin uuden lajin, eli suunnistuksen, vasta loppukesästä. Kaipaan jo metsään juoksemaan kapeilla poluilla rastien perässä.


4. Haaveilen kesäisestä patikointiretkestä. Viime kesän 80 km:n Karhunkierros on vielä tuoreessa muistissa, ja jatkoa on taatusti tulossa ensi kesänä. 


5. Kaipaan kävelylenkkejä ihanassa lämpimässä ilmassa, ja kauniissa maisemissa. 



6. Kaipaan valoisia päiviä, mukavia kesäpäiviä ja ihanaa kesätekemistä, kuten soutelua kavereiden kanssa, uimista meressä tai järvessä ja mölkkyä. Kesäpelit on huippuja.



Kaipaatteko te jo kesäisiä urheiluja? Mitä eniten kaipaatte kesässä? :)

No, takaisin talveen ja tähän päivään. Mulle tuli vähän muutoksia treeniviikkoon, ja pidänkin lepopäivää tänään. Mennään meinaan huomenna ystävän kanssa pitkälle lenkille, ja eihän se sovi kuudentena liikuntapäivänä! Joten oli ihan pakko pitää tänään lepoa, että huomenna olisi sitten iskussa :) Tarkoituksena olisi pyrähtää parin tunnin lenkura. Lauantaiksi on luvattu hirveesti lunta, joten päätettiin siirtää lenkki sieltä huomiseen, ja toivoa hyviä ja aurattuja teitä, koska nyt just ei taida sataa lunta! Täällä on tullut joku kakskymmentä senttiä lunta parin päivän aikana... 



..kuten näette! Huh. Nyt pakkaan juoksukamat aamuksi reppuun, ja suunnataan työpäivien jälkeen suoraan lenkkipolulle! Mahtavia torstaitreenejä teille!

13 kommenttia:

  1. Hyvää pitkistä! Mulla on ihan perse viikko menossa treenien osalta kun nyt ei vaan yksikertaisesti riitä tunnit vuorokaudessa (yleensä se on pelkkää selittelyä mutta nyt valitettavasti tosiasia). Buu :( Mutta nauti sinä!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni, nautin varmasti :) No, mutta ainakin sulle tulee sitten treeneistä pieni lepojakso, mikä sekään ei tee yhtään huonoa! Mutta tuttu tunne, että tunnit loppuu kesken... koitahan jaksaa!!

      Poista
  2. Oijjj, kesäkesäkesä! Vielä saadaan odottaa... Mie odotan, että pääsen taas ulkojuoksuun käsiksi! Mie oon niin lälly, etten uskalla talvella juosta muualla kuin sisätiloissa. Muutenkin kesän valoisuus, lämpö ja leppoisuus on jotenkin niin huippua. Ihmisetkin ovat usein iloisempia kuin talvella. Vaikka miusta kyllä jokaisella vuodenajalla on omat hyvät puolensa.

    Hyviä talvilenkkejä siulle! :) Ja kyllä se kesäkin sieltä aikanaan tulee ja päästään taas hyttysten syötäviksi! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä mäkin tykkään jokaisesta vuodenajasta, mutta tuli lähinnä just ikävä juoksua mun kevyillä ds-trainereilla asfaltilla! Ihanaa! :) No, ei kaikkien tarvitse juosta talvella.. itse tavallaan nautin siitäkin, kun ilma on raikas ja maisemat kauniin valkoiset.. mutta jos alusta on sohjoa, se ei ole kiva! :)

      Kiitos, kyllä säkin pääset taas lenkkeilemään pian ulos ;)

      Poista
  3. Itsekin kaipailen kesää ja sitä ääntä mikä kuuluu askeleiden osuessa asfalttiin :) Se on kyllä jotenkin ihanaa juosta kesällä/syksyllä, itse en samaa tunnetta ikävä kyllä saa talvisin :/ Mutta kevättä odotellessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep!! Se on mahtava ääni! Ja onhan toi juoksu parasta muulloin kuin talvisin, mutta toisaalta talvijuoksussakin on hyvät puolensa ja kehittää ainakin luonnetta! Voi, kuinka kevyeltä juoksu sitten tuntuukaan, kun lumet sulaa ;) Kevättä siis odotellessa!!

      Poista
  4. Aivan IHANIA kesätunnelmia tässä, en kestä <3 Minä olen kesäisin aivan koukussa geokätköilyyn, eli sitä, ja metsälenkkejä, odotellessa :-) Ehkäpä ens kesänä liikun joskus kätköjen välitkin hölkäten ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäsit kuvista!! :) Heeei, sun täytyy tehdä joskus postaus geokätköilystä, meinaa tekisi mieli joskus kokeilla sitä, mutten oikein ole perillä, miten aloittaa!!

      Poista
    2. Hyvä idea! Pitääkin kirjoitella aiheesta joskus tuonne blogin puolelle :) Luulen, että inspiraatiota tähän löytyy sitten huhti-toukokuussa, kun kätköpurkit tulevat taas esiin lumen alta!

      Poista
  5. Ahh <3 Noita kuvia katsellessa tulee niin suuri kesäkaipuu ja tää talvi alkaa tökkiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyl tässä vaiheessa aina alkaa vähän talvi tökkiä.. vielä hetken sais olla että ehin hiihtämään, mutta sitten kevät on tervetullut <3

      Poista
  6. Mistäköhän saisi alkeistunteja suunnituksesta? Nimim. haluaisin kokeilla, mutta lukion suunnitustunneista on pirusti aikaa..... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heeei, mullakin oli aikaa koulusuunnistuksesta, enkä osannut käyttää kompassia, mutta äkkiä sen oppii ja ainakin meillä on niin eri tasosia nuo kiintorastit, että siinä on hyvä paikka opetella! Mä ihastuin suunnistukseen ihan tosi paljon ;)

      Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)