sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Tyttöjen viikonloppu

Heippa vaan! Pikaisesti kertoilen, että hengissä olen edelleen, ja tulikin vietettyä ihana viikonloppu hyvien tyttökavereiden kanssa. Pari ystävääni Turun suunnilta tuli tänne meille viettämään viikonloppua, ja ohjelmassa oli hyvän seuran lisäksi hyvää ruokaa, juomaa, rauhallisen aamun viettoa, Lintsiä, Helsinkiä, Yöelämää ja shoppailua. Huh. Nyt kyllä väsyttää, ja olenkin menossa just nukkumaan!


Perjantaina ennen kuin tytöt tuli kylään ehdin käydä heittämässä ihanan juoksulenkin ulkona! Kyseessä oli mun suosikkilenkki, ja vauhti rauhallista peekoota! 8km tuli taivallettua, ja sen jälkeen siirryinkin ansaitusti kokkailemaan ystäville ruokaa :)

Perjantaina ohjelmassa oli hyvät hamppariateriat, vähän viiniä ja saunomista. Oikein hyvä viikonlopun avaus!


Seuraava päivänä nautittiin rauhallinen aamupala parvekkeella, ja sitten lähdettiin Helsinkiin, jossa käytiin muun muassa Lintsillä hengailemassa ja Ukossa (paras!), jossain ilmaisfestareilla kahvilla puistossa ja syömässä Iguanassa, nams! :)






Tänään herättiin lyhyiden yöunien jälkeen shoppailukierrokselle! Illalla olinkin niin väsynyt, että en jaksanut lähteä suunnitellulle lenkille. Eikä kroppa olisikaan ottanut treeniä vastaan, sen tiedän. Mutta en kadu, että tuli vietettyä näin upea viikonloppu näin upeiden ihmisten kanssa! Ystävät on kyllä elämän suuria voimavaroja! 

Huomenna kuitenkin treenit jatkuu normaalisti (ja olihan viime viikkokin ihan ok treenin puolesta, kun liikuntaa tuli kuitenkin harrastettua lenkkeilyn, suunnistuksen, jumpan ja balancen merkeissä), ja huomenna kutsuu taas iltarastit, jeeeee! 

Olen suunnitellut itselleni seuraavan tapahtuman parin viikon päähän, mutta katson ensin, miten ensi viikon treenit kulkee, että osallistunko vaiko en... mutta mieli tekisi jo juoksemaan kunnolla! 

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! Toivottavasti teidän viikonloppu oli yhtä onnistunut!

Ps. Vastailen kommentteihin huomenna, nyt on pakko mennä nukkumaan! :)

4 kommenttia:

  1. Nam noi hampurilaiset näyttää tosi herkullisilta ja eikö noi tikut oo tehty bataateista? Tota on kyllä pakko tehdä kun saadaan uus keittiö kuntoon ens viikolla. Luulen, että siitä tulee eka ateria joka valmistettaan siellä ;)

    Ja vitsi noi viikonloput parhaiden ystävien seurassa on kyllä parasta. Antaa tosi paljon energiaa ja hienoja muistoja, joilla elää kauan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, hampparit oli hyviiii :) Ja tikut on bataattia, se on mun herkkua! Noniin, hyvä ateria ekan kerran uudessa keittiössä! ;)

      Jep, ystävät on kyllä rikkaus tässä maailmassa. On onni, kun ympärillä on ihmisiä, joiden kanssa tekeminen säilyy, vaikka välimatkaa on. <3

      Poista
  2. Aivan ihanan kuuloinen viikonloppu teillä! Ihan varmasti tuollaisesta saa paljon energiaa ja tosi ihania muistoja :)

    Ja vitsit, nuo hampurilaisannokset näyttää ihan taivallisen herkullisilta I <3 bataatti! Mitäs nuo hauskannnäköiset punaiset juomat muuten ovat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, viikonloppu oli oikein onnistunut :) Piristi tosissaan!

      Bataatti, coleslaw ja hampparit, ei kai voi mennä pieleen?! ;) Hassut juomat on soseutettua mansikkaa ja skumppaa sekaisin!

      Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)