perjantai 7. helmikuuta 2014

Perjantaimeinininki

Kaikesta huolimatta tänään on hyvä päivä. Vaikkei asiat menneet niinkuin toivoin, tuntuu nyt fiilis nousevan. Tänään tosiaan työpäivän jälkeen sanoin Kimmolle heipat, kun hän lähti viikonlopun viettoon kotikonnuille. Mulla oli suuret suunnitelmat käydä lenkkeilemässä ja uimassa, mutta suunnitelmilla on tapana kaatua. Taas iski tukkoinen olo. Se iski eilen jo. Olin vähän väsähtänyt jo eilen päivällä, joten skippasin suunnitellun lenkin ja lähdin vain SATSille Balanceen rentoutumaan ja venymään. Se tuntuikin tekevän hyvää, ja jaksoin suht hyvin pelailla ystäväporukalla lautapelejä. Illalla kuitenkin väsähdin kunnolla ja tuli huono olo, päänsärky ja kurkkukipu. Aamulla sama meno jatkui. Oli siis selvää, että tänä iltana en muuta kuluta, kuin sohvaa. Ja ilta onkin mennyt näissä merkeissä...


Ostin Nenäkannun. Nyt saa tämä tukkoisuus loppua. Luin tästä alunperin Liinan blogista ja kommenttiloorasta, ja päätin nyt tarttua tähän. Toivottavasti on apua! :)


Tein ruokaa, jonka ohjeen jaan tämän postauksen lopussa!


Join teetä, eli annoin kropalle lämmintä nestettä!


Katsoin Sotsin avajaiset. Mä olen ihan hullu penkkiurheilija, joten tämä on kyllä taas ihan sitä kulta-aikaa! :)


Polttelin kynttilöitä... talvessa parasta on tunnelma!

Tässä muuten vinkkinä TODELLA helppo ja nopea, mutta terveellinen ruoka! Näitä ohjeita on paljon toivottu, joten ihan inspiraationa muille jaan tämän todella simppelin ohjeen!

KANA"PASTA"

Kesäkurpitsaa
Kanasuikaleita
Sipuli (+ valkosipulia jos tahdot)
Kermaa
pala parmesan-juustoa
Mausteita (suola, pippuri, savupaprika, chilijauhe)

1. Kuori ja suikaloi kesäkurpitsa


2. Paista suikaleet pannulla muutaman minuutin öljyssä, ja mausta pippurilla ja suolalla reippaasti


3. Laita kesäkurpitsat lautaselle ja paista sipulit ja kanat pannulla
4. Lisää mausteet ja kerma ja raasta parmesanjuustoa


5. Lisää juustoraaste kermakastikkeeseen ja anna hautua pari minuuttia
6. Kaada kastike kesäkurpitsojen päälle ja koristele rucolalla


Millä fiiliksillä sä aloitat viikonlopun? Onko jotain kivaa tiedossa?

Mä olen innoissani olympialaisista! Lisäksi nukun pitkään ja aion tervehtyä yön aikana, jotta saadaan pidettyä sovittu tyttöjen ilta huomenna! Tahtoisin myös lenkille ystävän kanssa ennen tyttöjen illan saunomista, mutta saa nähdä, miten sen käy!

Ihanaa viikonloppua! <3

Ps. Vastaan kommentteihin huomenna ajan kanssa!

12 kommenttia:

  1. Hitsin flunssa! Mutta jos se oli tullakseen, niin hyvään aikaan tuli; nythän sulla on aikaa katsoa olympialaisia!

    Täälläkin koitetaan rentoutua raskaan työviikon jälkeen. Josko sitä vaikka saisi nukuttua kunnolliset yöunet! Kivaa viikonloppua ja toivottavasti flunssa menee pois yön aikana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä, hitsin flunssa! Mut ajotus on tietty bueno tossa mielessä ;)

      Ei mennyt flunssa pois, mutta olen nyt hyväksynyt tän, heh :) Toivottavasti oli rentouttava viikonloppu! :)

      Poista
  2. Nyt vaan lepoa ja kunnolla hyvää ruokaa, niin ei tule pidempää taukoa flunssan takia! Nyt kulutat sitten sitä penkkiä ja katsot olympialaisia. ;)

    Täällä viikonloppu menee olympialaisia sivusilmällä katsoessa, sukuloidessa ja opiskeluhommia viimeistellessä. Jospa sitä vastapainona itsekin lenkkeilisi ja kävisi salilla :) Pidän täällä peukkuja,et flunssa on menny yön aikana pois!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, levätty on! Sotshia on tuijotettu ;)

      Ihanan kuuloinen viikonloppu! Kerrassaan! :) Sä onnekas pääsit lenkille ja salille... mulla ei flunssa lähtenyt pois. :/ Mutta parempaan päin!

      Poista
  3. Mä aattelin nyt levätä vaan koko viikonlopun ja palaan liikkumaan maanantaina uudestaan ettei vaan iske pidemmäks aikaa tää nuha. Tai nyt on kyllä jo tosi hyvä olo, mutta otan varman päälle :)

    Tarkotus oli nauttia omasta ajasta ku mies on poissa mut nyt tuntuu vähän tylsälle, mut pitää oppia nauttimaan ihan yksin lepoajasta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että oot levännyt! Mä täällä kans oon levännyt.. ei toivoakaan liikunnasta, kun mulla on äänikin tosi poissa. :/ Mut hyvä ottaa varman päälle! :)

      Samat suunnitelmat oli täällä - tosin eilen oli tyttökavereita kylässä! Mä en ehtinyt tylsistyä.. onneks tykkään kattoa olympialaisia ;)

      Poista
  4. Voimia toipumiseen - joskus se lepo on meille urheiluhulluille kuitenkin niin hankalaa. Toivottavasti flunssa on poissa ensi viikkoon mennessä. <3

    Meillä oli srk:lla huikee viikonloppu ison tapahtuman merkeissä. Oli niin kiva viikonloppu, ja nyt sitten ensi viikonloppua odotellessa! :) Nähdään pian!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä sen sanoit, Satuseni! Lepo on niin pal hankalaa... mutta pakollista tässä kohtaan! Että tosiaan pääsen meijän huisiin suunnitelmiin ens lauantaina ;)

      Kivan kuuloinen viikonloppu sulla! Ja ens viikolla sit laitetaan viel paremmaks ;) Nähdään <3

      Poista
  5. Paranemisia kovasti!! Samat fiilikset on täälläkin...nenäkannu on ihan pop :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiiitos, gnirom! Sulle myös! :)

      Hei, ootko kauan käyttänyt nenäkannua? Mulla on pidemmän aikaa ollut tukkoinen olo, ja nyt tahdon siihen muutoksen!

      Poista
    2. oon käyttäny nenänkannua jo vuosia, aina kun tuntuu että flunssa on iskemässä. ja silloin ihan päivittäin. joskus siitä on vain hyvin hetkellinen apu, mutta välillä tuntuu että se puhdistaa röörit ihan pysyvämminkin. riippuu vähän tukkoisuuden asteesta. joka tapauksessa aina "kannuttamisen" jälkeen on ainakin vähän aikaa huomattavasti parempi olo kuin sitä ennen :)

      Poista
    3. Jee, hyvä kuulla, että siitä tuntuu olevan apua! Mä aattelin ainakin aluks ottaa sen päivittäiseen käyttöön, koska tosiaan tukkoisuutta tuntuu olleen jo kuukausia, enemmän tai vähemmän. Ei siis flunssaista oloa, vaan tukkoisuutta...

      Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)