lauantai 16. maaliskuuta 2013

Kaktus kurkussa!

Lähde: weheartit.com
Joopajoo, syy mun torstaiseen väsymykseen on selvinnyt. Mulla on jonkinmoinen pöpö päällä. En ole kuumeessa, eikä ole flunssaa, mutta kurkku on kipeänä nyt ollut eilisen ja tän aamun, ja välillä olo on huonompi ja välillä parempi, eli välillä on jonkinmoista lihassärkyä ja pääkipua. Olo ailahtelee. Höh.

Olen nyt ottanut Bafucineja tasaiseen tahtiin ja juonut paljon, ja tänä aamuna olo olikin jo paljon parempi, kuin eilen. Olisin varmaan ollut jästipää ja lähtenyt suunnitellulle lenkille, ellei lenkkikaveriltani olisi tullut yön aikana viestiä, että "Oksensin.. lenkki cancelled". Eli tämä oli sinetti myös omalle päätökselleni, että lenkki todellakin on tänään peruuttu!

Ei ole mitäääään järkeä lähteä lenkille, ja vieläpä sille tärkeimmälle lenkille viikossa, puolikuntoisena. Siitä ei ole kuin haittaa! Kunto ei todellakaan kasva, jos tekee töitä puolikuntoisena, ja pahemmassa tapauksessa tauti voi vain pahentua. Tai kaikkein pahimmassa tapauksessa riskeeraa koko oman hyvinvoinnin lähtemällä puolikuntoisena lenkille. Pitkän lenkin tarkoitus on kuitenkin opettaa oma keho rasittumaan oikein pitkäkestoisella suorituksella, joten kropan täytyy olla kaikkineensa myös kunnossa.

Nämä lenkkien jättämiset eivät ole helppoja päätöksiä, mutta kuten aiemmin tällä viikolla kirjoitin, noudatan myös omaa ajatusmallia: "Älä stressaa!", koska ihan oikeasti mun maraton ei kaadu siihen, jos yksi lenkki jää välistä. Varsinkaan, kun ei sillä olisi ollut positiivista vaikutusta juosta, kun ei ole täydessä iskussa. Silti harmittaa ihan täysillä, ettei pääse juoksemaan. Juokseminen on kuitenkin mun henkireikä!! Ja tänään on vielä sellainen päivä, että olisin todella kaivannut tätä lenkkiä, koska sisällä istumista tulee koko päivän. Mutta eihän sille mitään voi, jos ei ole kunnossa...

Jottei tämä menisi ihan valittamiseksi, niin on tämä elämä ihanaakin! Mä olen todella optimistinen sen suhteen, että pääsen kyllä juoksemaan maanantaina, johon tämä pitkä lenkki nyt siirrettiin. Toivottavasti me molemmat tytöt ollaan kunnossa silloin! ;) Tulee siis vähän muokattua tätä kevyempää jaksoa, mutta ei se mitään. Tärkeintä on saada nyt ittensä terveeksi, ja pitkälle, ja sitten levätä muutoin viikolla.

Tänään on myös huippupäivä, sillä me järkätään ystäville Leffafestarit, eli ollaan varattu leffateatteri koko päiväksi, ja katotaan ystävien kanssa kolme leffaa! Tulee ihan huippuja ystäviä paikalle (toivottavasti myös tää mun lenkkiystävä on sen verran kunnossa, että pääsee paikalle!), oikeastaan kaikki parhaat ystävät on paikalla! <3 Huippua! Neljä kaveria lähtee tuotapikaa Turusta kohti Espoota, eli ihan huikeaa saada myös ystäviä kotipaikkakunnalta paikalle! Ihanaaaa!!

Mukavaa viikonloppua kaikille! Toivottavasti te ootte pysyneet terveenä, ja pääsette treenaamaankin! 

14 kommenttia:

  1. Mukavaa leffafestaria, kuulostaa tosi kivalle! Ja pikaista paranemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi paljon kiitoksia! Puitteet ovat huikeat onnistuneelle päivälle! :) 20 hengen intiimi leffateatteri on ihan mieletön! Ja koitan parantua, tai olla saamatta mitään pahaa tautia!!

      Poista
  2. Oi, leffafestarit kuulostaa tosi kivalle! Pikaista paranemista myös!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kiva päivä tulossa kyllä! Kiiitos paljon, enköhän maanantaina ole jo lenkkikunnossa! ;)

      Poista
  3. Voi räkä, nyt vaan parantelet rauhassa ja nautit leffoista! Mäkin käyn tänään katsomassa Mahtavan OZin. En malta odottaa :) Kivaa viikonloppua kaktuksesta huolimatta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihana leffailta sielläkin siis! Kurkku on bueno nyt, eli lepo teki hyvää :P

      Poista
  4. Voihan harmi! Toivottavasti tauti menee pian ohi! Onneksi sinulla on kuitenkin tiedossa huipunkuuloista tekemistä tälle illalle, joka varmasti piristää :) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisi olla huikea päätös jättää lenkki välistä, koska nyt olo on parempi, ja taidan vielä suunnata sunnuntaiselle lenkkipolulle!! :) Toivottavasti sullakin oli hyvä viikonloppu! ;) Ps. Mun spinning-pyörässä istuu joku muu tiistaina, koska mä yritän kevennellä silloin! :)

      Poista
    2. Kiva kuulla, että kaktus lensi pellolle niin nopeasti ja pääsit lenkkeilemään :) Viikonloppu on täälläkin sujunut mukavasti: lautapelejä sekä sopivasti liikuntaa ja saunomista. Huomenna ajattelin lähteä testaamaan jalan kevyelle ja lyhyelle lenkille. Ja tiistaina toki sitten hämärän rajamaille Laurin matkassa ;) Mukavaa keveämpää viikkoa!

      Poista
    3. Kiiitos<3 Joo, ihan mahtavaa että pidin lepopäivän, koska tänään lenkillä kulki ja kaktuksesta ei tietoakaan :D Voi vitsit, viikonloppusi kuulostaa mahtavalta! Lautapelit on parhaita!! Toivottavasti jalka kestää rasitusta, ja ih, Laurin matkassa kyllä pääsee helposti hämärän puolelle :D

      Poista
  5. Oikeastaan ihan hyvä, että sun kaverikin sattu tulemaan kipeäks just nyt, se oli varma merkki siitä, että pitkis piti jättää väliin. Uusia mahdollisuuksia tulee monta vielä kevään aikana :)

    Kauhu esimerkki on juoksuryhmäästä yks tyyppi joka vetelee 70km viikossa vaikka se on vielä saikulla umpparileikkauksen jälkeen. Terveys pitäis aina olla etusijalla, ei maratontavoitteet.

    Onneks sun viikonloppu ei oo täysin pilalla johtuen kurkkukivuista koska toi leffailta kuulostaa mahtavalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä ilman muuta oman terveyden pitäisi olla etusijalla, eikä minkään lenkkeilyn. Oikeasti. Lenkkeilyn pitäisi vaan edesauttaa terveyttä, eikä päinvastoin! :)

      Leffailta oli huikea, ja taidan nyt lähteä vielä lenkkipolulle! :)

      Poista
  6. jee, kiva että parannuit nopeasti :) mä sen sijaan toheloin tänään hiihdon jälkeen, ja liukastuin monoilla...saas nähdä, millaiseksi vammat lopulta osoittautuvat, eli kuinka pian pääsee urheilun pariin :/ pakara ja sormi ottivat osumaa aika pahasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kuinka harmi, että sulla kävi tollanen onnettomuus! :( Toivottavasti paranet pian noista osumista, höh. Haleja!

      Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)