lauantai 19. maaliskuuta 2016

Ihana lauantai!

Täytyy myöntää, että vaikka kuinka paljon tykkäänkin arjesta ja rutiineista, alkaa taas vähän turnausväsymys jo näkyä. Onhan tässä jo painettu aika pitkään ilman lomaa, ja nyt kun loma alkaa häämöttää, alkaa myös väsymys nousta pintaan. No, enää olisi 4 työpäivää edessä ja sitten pääsen kymmenen päivän talvilomalle! Jihuu!! Vaikka kuinka paljon tykkäänkin matkustaa, niin tällä kertaa päätimme jäädä ihan kotiin viettämään talvilomaa. Viime vuonna pidimme vuosilomat kolmessa osassa, ja reissasimme jokaisella lomallamme, joten nyt on oikeastaan tosi hyvä jäädä ihan vain kotiin. Matkustaminen on ihanaa, mutta reissuväsymykset eivät välttämättä jätä lomasta niin energistä oloa kuin kotona vietetty loma.  Ja sitä paitsi, vaikka maailmalla on vaikka kuinka paljon ihanaa nähtävää, on silti oma koti kaikkein paras paikka maailmassa!


Tänään ollaankin vietetty kaikin puolin ihan täydellistä lauantaita. Ihan vain kotona. Nukuimme normaalia pitempään, mikä osaltaan selittyy myös sillä, että menimme peli-illan vuoksi normaalia myöhemmin nukkumaan. Heräilimme kaikessa rauhassa ja siirryimme keittiöön tekemään aamupalaa. Syömme arkena töissä aamupalaa ajansäästön vuoksi, joten viikonloppusin pyritään siihen, että ainakin toisena aamuna voimme istua kaikessa rauhassa ruokapöydän ääressä kahvia hörppien. Teimme Slurp-kahvin kaveriksi mansikkarahkaa ja paahdettua ruisleipää. Kaikki maistui niin hyvältä rauhassa syöden. Aamupalan jälkeen säädimme blogini kanssa, sillä kuten ehkä huomaatte, nykyään blogiani pääsee lukemaan suorasta osoitteesta www.sporttaillaan.com, joka kannattaa laittaa talteen! Katsotaan, josko osoitteen muuttaminen tuo jotain muutakin uusia tuulia..

Aamupalan laskettua lähdimme lenkkeilemään yhdessä Kimmon kanssa! En voisi olla onnellisempi siitä, että voidaan nykyään melko useinkin lenkkeillä yhdessä, sillä onhan seurassa juokseminen nyt vain kaikin puolin kivempaa kuin yksin. Juoksimme kolmen vartin verran, jonka jälkeen siirryimme portaiden pariin. Kävelimme vajaa puolen tunnin ajan portaita ylös Malminkartanonhuipulle, ja hölkkäsimme teitä pitkin alas. Huh, portaita voi tosiaan juostakin ylös, mutta mielestäni ne on sen verran pitkät ja jyrkät, että kävelykin menee hyvästä treenistä. Oli kyllä ihanaa ulkoilla hienossa kelissä, auringon pilkottaessa välillä pilvien välistä. Mikään ei saa mua niin hyvälle tuulelle, kuin ulkoilu raittiissa ilmassa, joten ehdottomasti lenkkeily kuuluu mun viikonloppuohjelmaankin, jos vain suinkin on aikaa.



Lenkkeilyn jälkeen kävimme päiväsaunassa, söimme lounasta ja kävimme kaupassa. Kauppareissulla haimme kananmunia munataksista, jossa myydään friida-ulkokananmunia. Ollaan ostettua kananmunat jo kolme kertaa kyseisestä palvelusta, koska on mukavaa ostaa suoraan tilalta ilman välikäsiä ja lisäksi free range -munat ovat eettinen ja hyvänmakuinen valinta. Voin täysin suositella kyseistä palvelua, joka kuljettaa munia jo useammalle paikkakunnalle Someron tilaltaan. Kauppareissun jälkeen teimme hyvää ruokaa eli falafel-burgereita minttujugurttikastikkeella ja omatekoisilla sämpylöillä. Viikonloppuisin on ihanaa kokkailla pitkän kaavan mukaan kaikkea hyvää, sillä ruuanlaitto on ehdottomasti yksi lempipuuhani kotona. Syöminen on sitten se paras ;)

Loppuilta on vain rentoiltu kotona ja nautittu ihanasta joutenolosta. Tänäiltana lataillaan akkuja, sillä huomenna on tarkoitus lähteä Hihhuli-tiiminä kolmen tunnin kevätrogaan etsimään rasteja! Ei hullumpaa viikonloppupuuhaa sekään...! :)

Mitenkä teidän viikonloppu on mennyt? Oletteko ulkoilleet, syöneet hyvin ja ottaneet rennosti vai onko teillä ollut jotain erityistä ohjelmaa? Onko teillä talviloma vielä edessä vai jo takana? 

8 kommenttia:

  1. Mukavan rennolta kuulostaa ja niin ihanalta myös tuo lenkkiseura <3
    Minä kommentoin aiemmin sulle hiihtoaiheiseen liittyen, että itseäni kuumottaisi hankkia vapaan hiihtotavan varusteet ja onnistuinkin saamaan kilpahiihtäjältä oikein kelpo menopelit alleni. Tänään sainkin lähteä aivan mahtaville hankikannoille luistelemaan omasta pihasta. Siis niin mahtavaa! Tein ensin aamulla lenkin ja kun se oli niin hienoa, niin lähdin vielä iltahämyssä uudelleen. Eikä sieltä olisi malttanut tulla sisälle ollenkaan :D

    Rentoa ja liikunnallista lomaa kotioloissa!

    Kaisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, kuulostaa ihan mahtavalta!! <3 Sait varmaan hyvät menopelit! Varmaan huisia mennä tuolla hankikannoilla... huhhuh! En yhtään ihmettele, ettet meinaa malttaa tulla sisälle ;)

      Kiitos, vielä kolme työpäivää edessä, jaksaa jaksaa ;)

      Poista
  2. Ihanalta kuulostaa!♡ Täällä oli myös huippukiva lauantai! Aamulla hyvä aamiainen kaikessa rauhassa ja sitten pitkä kävelylenkki ystävien seurassa. Sen jälkeen mulle vielä juoksulenkki ja illalla ekat grillaukset tälle vuodelle! :) Ja tietty ne blogisäädöt kuului myös ohjelmaan, jee! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanalta kuulostaa teidänkin lauantai! :) Oli kyllä taas hienot kelit viikonloppuna! Te avasitte jo grillikaudenkin, vautsi! :)

      Poista
  3. Kuulostaa kyllä ihanalta vapaapäivältä! <3 Kieltämättä täälläkin alkaa olla turnausväsymystä ilmassa ja pääsiäistä ja espanjan reissua odottaa kokoajan vain enemmän. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihana päivä ja koko viikonloppukin <3 Oijjj, Espanjan reissu lähestyy, jännää! :) Mä meen syksyllä sinne Malagan lähistölle, kivaa!

      Poista
  4. Voi kuulostaa kyllä todella ihanalta lauantailta! Tuommoiset pienet asiat (kuten päiväsauna) tuo luksusta lauantaihin. Tuli hyvä mieli tästä teidän päivästänne.. <3 Tänne viikonloppuun on mahtunut juhlaa ja joutilaisuutta. Tänään on nautittu upeasta kevätauringosta pilkkireissulla ja juoksulenkillä. Päikkäritkin on nukuttu.. Hurjan hyvä mieli tästä päivästä. Oikein ihanaa ja aurinkoista pääsiäisviikkoa, ja rentouttavaa lomaa sitten kun sen aika on:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihanaa ja varsinkin päiväsauna oli huippu :)! Teidänkin pilkkireissu ja sun juoksulenkki vaikutti upealta! Kyllä hengailu omien rakkaiden ihmisten ja puuhastelujen parissa on sitten ihanaa! :)

      Ihanaa lomaa! Ja kiitos Satu, hyvällä mielellä tässä mennään kohti lomaa! :)

      Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)