perjantai 11. syyskuuta 2015

Blogi, joka sai kunniaa

Eräänä päivänä sain sähköpostiini viestin, jossa kerrottiin blogini päätyneen eräälle treeniblogien top 10 -listalle. Piti oikein hieraista silmiä, lukea teksti uudestaan ja sen jälkeenkin pyöritellä päätäni. Eihän minun pieni, kotoinen blogi voi päätyä mihinkään top-listoille. Mutta niin vain kävi. Sinä päivänä medianäkyvyyden hallintaan erikoistunut yritys, Cision, julkaisi treeniblogien top 10 -listan, jossa kymmenentenää komeili Sporttaillaan-blogi. Minun blogini. Se hämmästytti minua, mutta myös ilostutti.

Erityisen hienoksi maininnan tekee se, että Cisionin omassa tutkimusmenetelmässä painotetaan erityisesti blogin lukijoiden ja bloggaajan itsensä välistä vuorovaikutusta sekä päivitystiheyttä ja päivitysten lukumäärää. Ei niinkään sitä, kuinka suosittu blogi on. Olen pitänyt tätä blogiani lähes kolmen vuoden ajan ja päivittänyt sitä suurempia taukoja pitämättä. Tämä on mulle harrastus, josta nautin todella paljon ja etenkin liikunnan tuoman hyvän olon tunnetta on ihana jakaa eteenpäin. Kumpa jokainen löytäisi ne omat juttunsa, jotka tuottaa hyvää mieltä ja energiaa arkeen. Erityisen paljon pidän bloggaamisesta teidän lukijoiden vuoksi, sillä jaksatte aina ilostuttaa mua kommenteillanne ja aktiivisuudellanne. Mielestäni vuorovaikutus on suuressa osassa blogimaailmaa, ja toivon, että viestittely lukijoiden kanssa jatkuu blogissani vastaisuudessakin!

Kiitos siis teille lukijoilleni! Ilman teitä Sporttaillaan ei olisi samanlainen. Nöyrin mielin jatkan tästä eteenpäin.

Täällä vietetään viikonloppua ihanissa mökkimaisemissa. Vähän etätöitä tänään ja loppuaika rentoutumista. Tänä aamuna sai herätä tällaiseen upeaan syysaamuun...


Rentouttavaa viikonloppua ihan jokaiselle!! Kaunis viikonloppu tulossa! Aiotko ulkoilla tai nauttia muuten auringonpaisteesta? :)

14 kommenttia:

 1. <3 Niin ansaittu kunniamaininta kyllä, onnea vielä!! :) <3 Ja kuten sanoin jo aikaisemmin tuo painotus, jota tutkimusmenetelmissä käytettiin on juuri sitä, mihin somejutuissa tunnutaan menevän enemmän ja enemmän...vuorovaikutus, sitoutuneisuus (engagement) jne. vaikuttaa enemmän kuin esim. reach! (Terkuin somegradua viimeiset kuukaudet vääntänyt väsynyt pää! :D) Ihanaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Karoliina :)! <3 Hahaha, ihana kun oot noin asiantuntija näissä somejutuissa. Kuulostaa kyllä melko fiksuilts noi jutut! Tsemppiä gradun loppurutistukseen!! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. <3! Oli mukava viikonloppu! Toivottavasti siellä myös ;)

   Poista
 3. Niiiin huippua Hanna! Hienoa, että blogisi on saanut tunnustusta - ansaitusti. Välität positiivista energiaa, aitoa liikkumisen iloa, rohkeutta hypätä uusiin haasteisiin ja luonnonlumoa näilllä postauksillasi. Kiitos. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu :)! Oli kyllä mukava yllätys! Ja ihanaa, kiitos huikeista sanoista - sama juttu susta! ;) <3

   Poista
 4. Onnea! Tosi mahtava juttu! :)

  VastaaPoista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)