maanantai 28. syyskuuta 2015

Yhteislenkki tiistaina 6.10!

Viime syksynä ja talvena järjestin useampiakin yhteisiä polkulenkkejä, joita juostiin porukalla pisin pääkaupunkiseudun metsiä. Ne olivat mielestäni tosi kiva tapa tutustua uusiin ihmisiin, saada kasvoja teille lukijoille ja liikkua nauttien luonnosta ja seurasta. Nyt olen päättänyt, että tulen taas vetämään kimppalenkkejä aina silloin tällöin - ja nimenomaan poluilla! Polkujen löytämisen ongelma ja eksymisen vaara on monilla olemassa, joten mikäs sen parempi tapa harrastaa polkujuoksua, kuin kimppalenkeillä! Ajattelin vetää lenkkejä niin arki-iltoina kuin viikonloppuisinkin, ja arkena juostaan urbaanimmissa olosuhteissa lähimetsissä ja viikonloppuina suuntana on Nuuksion tai Sipoonkorven metsät.

Yhteislenkit starttaavat ensi viikon tiistaina 6.10 klo 17.30 Leppävaaran urheilupuistosta! Lähtö on tuohon aikaan, jotta ehdimme juosta noin 75 minuutin kevyen lenkin metsäpolkuja pisin ennen pimeän tuloa. Nähdään lukion yläparkkiksella osoitteessa Veräjänpellonkatu 10. Vauhti on kaikille sopiva, joten rohkeasti mukaan niin uudet kuin vanhatkin naamat! :)
Kuva: Cloudberry's life / Hilla

Olisi mukavaa, että tietäisin ketä on tulossa mukaan, että tiedetään odotella puuttuvia. Voit laittaa mulle sähköpostia (hanna.taimen(a)gmail.com), ilmottautua Facebookin kautta tai sitten kommentoimalla tähän julkaisuun. Hyvä olisi, jos laitat yhteystietosi mukaan, niin voin ilmoittaa, mikäli muutoksia aikatauluun tulee.

Olisi mukavaa, jos mahdollisimman moni pääsisi mukaan! Aina on kivempi juosta yhdessä kuin yksin, eikö? ;)

18 kommenttia:

 1. Oisin tullu mut tolle illalle on jo menoa :( loistava idea kyllä ja ehkä pääsen mukaan sit joskus toiste! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitsit, olispa ollut hauskaa jos olisit päässyt mukaan! Jos oot Suomessa niin ootko yleensä pk-seudulla? :)

   Poista
  2. Riippuu paljon tilanteesta mutta nyt oon perjantaihin asti Espoossa ja sit marraskuussa tuun taas melkein 4 viikoksi Helsinkiin :)

   Poista
  3. Oookei! No, yritetäänkö sopia marraskuulle jotakin yhteislenkkiä? =)

   Poista
  4. Ei vain yritetä vaan sovitaan ;) Joku arki-ilta?

   Poista
  5. Joo jeee :D Sovitaan!! Laita mulle viestiä (esim. sähköpostilla) sopivia päiviä! Arki-illat käy mulle yleensä loistavasti! Tsemppiä maralle!

   Poista
 2. Kiva idea! Mä en valitettavasti ole tuolloin vielä juoksukunnossa tulevan viikonlopun koitoksesta, mutta seuraavalle lähtisin kyllä mielelläni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuu sitten toiste mukaan! :) Ymmärrän hyvin, että lauantaista ei ihan noin nopeasti palaudu.. ei vitsit, oon vähän kade sulle .. ;)

   Poista
 3. Ihan loistava idea Hanna :) Ois tosi kiva liittyä seuraan kun ei olla nähty sitten juoksukoulun. Todennäköisesti pääsisinkin! Voit laskea mut ainakin alustavasti mukaan, pistän sulle vaikka sähköpostilla vielä yhteystietoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee Katju :)! Olispa kiva jos tuut! Laita mulle viestiä! Huomasitko, että vaihdoin kellon ajan vartin myöhemmäksi, eli nähdään klo 17.30 =)

   Poista
 4. Oijoi, mä voisin osallistua nyt vihdoinkin ekaa kertaa. Ja mä asun sopivasti puolen kilsan päässä tosta koululta :) Laitan Facebookin kautta puhelinnumeroni.

  -Janina Ikäheimonen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, tosi kiva kun tulee uusia naamoja mukaan lenkille :)! Tervetuloa! Ootko koskaan juossut Lepuskin poluilla? ;)

   Poista
  2. Kerran :D Yleensä ulkoilen koirien kanssa kävelyvauhtia poluilla ja sitten juoksulenkkini juoksen niillä hiekkateillä/asvalteilla :)

   Poista
  3. Okei, no nyt pääset uudestaan nille poluille juoksemaan :)

   Poista
 5. Mä tulisin ehdottomasti mukaan jos asuihin vähän lähempänä ;) Yhdessä on aina kivempi juosta kun yksin!

  VastaaPoista
 6. Minä voisin lähteä ensimmäistä kertaa mukaan. Laitan sinulle sähköpostia.

  VastaaPoista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)