sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Pala aurinkoenergiaa!

Kevät on täällä, oletteko huomanneet? Tänään oli tiedossa pitkä juhlapäivä, mutta ehdin hyvin aamulla lenkille ennen päivän muita menoja. Onneksi olin laittanut kellon herättämään, sillä olisi jäänyt suuri annos aurinkoenergiaa saamatta, jos en olisikaan ehtinyt lenkille! Nyt olin todellakin paljon jaksavaisempi ja iloisempi, kun pääsin nauttimaan raikkaasta ja aurinkoisesta ulkoilmasta. Koska lähdin liikkeelle jo aamulla, oli pakkasta vielä reilusti. Aurinko kuitenkin tuntui jo lämmittävän kunnolla, joten juoksuflow oli taattu! Voisiko näissä maisemissa muuta ollakaan?!





Olin siis viikonlopun vietossa kotikonnuilla ja nämä lenkkimaisemat ovat anoppilasta. Olipahan onnellinen fiilis lenkkeillä aivan hiljaisena pakkasaamuna vain omat ajatukset seurana! En tarvinnut tosiaan musiikkia, en seuraa enkä mitään muutakaan, vaan tossu kulki todella kevyesti tänään - syytän siitä aurinkoa ja upeaa Suomen kevättalvea! Näinä päivinä ja lenkkeinä jaksan olla onnellinen, että olen hurahtanut lajeihin, joita voi harrastaa ulkona. En pysty näkemään yhtä piristävää vaikutusta sisätilaliikunnassa kuin mitä vaikkapa lenkki ulkoilmassa antaa. Toki sisäliikunnalla on oma paikkansa ja aikansa, mutta tällaisina päivinä, kun tietää istuvansa monta tuntia sisällä ja sen jälkeen pari tuntia autossa, en voisi kuvitellakaan mitään muuta aamuaktiviteettia. #Iloverunning ja silleen, vaaleanpunaiset lasit päässä... mutta katsokaa nyt, kuinka onnelliseksi tänään tulin pelkästä lenkistä?!


Mistä sinä tulit tänään onnelliseksi? Nautitko aurinkoenergiaa vai saitko energisyyttä jostain muusta? 

Ihanaa uutta viikkoa kaikille!

12 kommenttia:

  1. Käytiin pojan kanssa auringosta nauttimassa ulkoillen. Lenkille en päässyt, koska ukko ei ole vieläkään kotona, olis kyllä ollu ihana ilma juosta :). Ihanat maisemat sulla ollu lenkillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkoilukin on hyvä tapa kerätä aurinkoenergiaa.. ei aina tarvitse sitä lenkkiä :) Noi maalaismaisemat on välillä niin upeat!! <3

      Poista
  2. Upeat lenkkimaisemat! :) Oli niin täydellinen sää eilen ja samanlainen näyttäis olevan tänäänkin, harmi vaan että tänään joutuu istumaan sisällä toimistolla. Mä kävin eilen iltapäivällä juokseen parin tunnin pitkiksen, kyllä siitä auringosta kyllä saa niin paljon virtaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö? Maalla on kaunista! Aivan kertakaikkiaan upeita aurinkopäiviä on nyt ollut, että huhhuh. Harmi vaan, että toimiston ikkunasta niitä lähinnä ihastellaan... :O Oij, parin tunnin pitkis kuulostaa huipulle! Torstaina nähdään, Anna, jee! :)

      Poista
  3. Eilinen tuli vietettyä lentokoneessa ja lentokentillä :D Mutta, ehkä mä sain aurinkoenergiaa tarpeeksi Floridassa ja onneksi tänäänkin paistaa täällä! :) Huomenna nähdään <3 Ihania kuvia!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojooo, Floridan aurinko on ehkä vähän kirkkaampi ja paahtavampi, kuin tämä meidän kevätaurinko... että ehkä sait sitä energiaa kerättyä vähän varastoon ;)! Jee, tänään nähdään, kiva! <3

      Poista
  4. Nautin kyllä sekä tänään että eilen täysin rinnoin tuota täydellistä aurinkoenergiaa! Onneksi säkin kerkesit saada siitä oman osuutesi. <3 Aivan mielettömiä maisemia ollut sunkin lenkillä!

    Onnelliseksi teki leppoisa sunnuntai kokonaisuudessaan. :) Yhteinen lenkki ja brunssi miehen kanssa, ystävän tapaaminen, tuoreet sämpylät...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, että säkin ehdit nauttia tuosta upeasta möllykästä taivaalla! Nyt meitä hemmotellaan hienoilla keleillä!! Noi maalaismaisemat on kyllä ihan parhaat <3!

      Leppoinen sunnuntai kuulostaa huikealta!! Mullakin tiedossa taas ensi sunnuntaina viime viikkoisten juhlien jälkeen, ihanaa!

      Poista
  5. tää on niin ihanaa tää auringonpaiste!piristää tosi paljon ja nostaa fiilistä!meilläkin juhlittiin kotona sunnuntaina poikia,enkä jaksanut/ehtinyt mihinkään lähteä.onneksi olin tankannut lauantaina pitkiksellä aurinko ja happivarastot täyteen.mä lomailen vielä tänään ja kohta suuntaan lenkille. mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oij, onneksi tosiaan ehdit lauantainakin nauttia keleistä! :) Pitkis auringossa on kyllä huikeeta! Ja voi vitsit, nautihan lomasta.. aamulenkit lomalla tai vapaapäivänä on kyllä parasta <3!

      Poista
  6. Aurinkoenergiaa tuli sunnuntaina nautittua kävelylenkillä :) Ja jooo todellakin huomattu, että kevät on jo ihan nurkilla! On huisia ajatella, että enää reilu 2 vkoa reissuun ja sieltä kun tullaan, niin maaliskuu on jo melkein lopuillaan! Sittenhän on kesä ja voi ihanuus ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oij, kävelylenkit on kyllä oiva keino nauttia aurinkoenergiaa! Huomasitko kuinka aurinko lämmitti jo? :) Ihan mahtavaa, että kohta ootte reissussa, tekee varmasti hyvää ;) Ja kyllä, sitten viimeistään huhtikuussa (mun synttärinä kuun alussa on aina keväinen olo!) kevät on täällä kunnolla <3!

      Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)