perjantai 16. tammikuuta 2015

Viikon parhaat

Heippa kaikille! Ensimmäinen kokonainen ja yhtenäinen työviikko takana sitten joulun, ja kyllähän se aika kivasti meni taas. Töissä riittää tekemistä, joten päivät menevät yleensä nopeasti. On kyllä ihanaa, kun on taas viikonloppu! Ja tällä kertaa ei oo mikä tahansa viikonloppu tiedossa, vaan lähden Karoliinan, Sadun ja Tiinan kanssa Vierumäelle sporttailemaan pariksi päiväksi! Auto starttaa heti aamusta, ja ohjelmassa on kaikkea mukavaa ja monipuolista liikuntaa. En malta odottaa, jee!

Sitä ennen listaan tähän vielä tämän viikon parhaita paloja. Tällä kertaa listailen muutakin, kuin vain parhaita urheiluhetkiä, mutta pitkälti blogin teemalla mennään silti. 

Viikon paras lenkki

Kävin tiistaina lenkillä blogikaverini Tanjan ja hänen kaverinsa kanssa. Me asutaan suht lähekkäin Tanjan kanssa, joten nähtiin puolessa välissä matkaa, ja mä sitten vedin meille yhteisen lenkin, jonka jälkeen kaikilla oli vielä pieni matka juostavana kotiin. Oli ihana juosta lumisilla teillä, ja suurimmaksi osaksi tiet oli aurattu ja ilma oli ihanan happirikas. Mulla tuntui ihanan kevyeltä jaloissa, vaikka luulin, että jalat olivat jumiset. Oli ihana juosta hieman pidempi, 14 kilsan lenkki! Kiitos taas Tanjalle ja toki hänen kaverilleen mahtavasta lenkkiseurasta!



Viikon paras ostos

Voi kyllä!! Mun ihanat uudet juoksulenkkarit ovat saapuneet! Tilasin joku aika sitten varuste.netistä uudet polkujuoksukengät talvikelejä sekä teknisempiä ja liukkaampia polkuja silmällä pitäen. Bongasin syksyn Juoksija-lehdestä LaSportiva Bushido -tossut, jotka voittivat maastojuoksukenkätestin, ja kuvaukseltaankin ne sopivat täydellisesti mun tarpeisiini. Onneksi kengät olivat juuri sopivat mun jalkaani!! Pito vaikutti erinomaiselta tiistaisella lenkillä! Mahtavaa, kun löytää jotain todella sopivaa ja hyvää!

Viikon paras ruokailu

Tänään rakas isäni tuli naisystävänsä kanssa syömään meille. Tämä on harvinaista herkkua, sillä ei asuta samassa kaupungissa, vaan isäni asuu Turussa. Me kokkailtiin oikein antaumuksella Kimmon kanssa, ja nautin täysillä, kun saatiin kerrankin kattaa pöytä neljälle. Olipahan ihana ilta, ja hyvää ruokaa!




Viikon paras laji

Hiihto. En osaa yhtään, mutta eteenpäin yritetään päästä perinteisellä tyylillä. Silti tykkään hulluna hiihtää! Maanantaina olin 17 asteen pakkasessa kiertämässä Leppävaaran järkyttävän mäkistä reittiä, ja hapotti ja vähän nauratti, kun ylämäessä en päässyt kunnolla eteenpäin. Nautin tuulenvireestä kasvoilla, lumisista maisemista ja siitä hienosta fiiliksestä, kun on talvi ja kylmä ja silti on lämmin, kun huhkii menemään. Hieno laji!




Nyt mä menen nukkumaan, ja haluan toivottaa teille kaikille oikein ihanaa viikonloppua! Ehkä mun viikon kohokohta on vielä edessäpäin ;) Mikä on ollut teidän viikon kohokohta? Meneekö teidän viikonloppu sporttaillen? Ja hei, ootteko käynyt hiihtämässä? Nauttikaa!

8 kommenttia:

  1. Meidän lenkki oli kyllä huippu! Jälleen kerran :). Pian taas uusiksi! Kivaa viikonloppua teille Vierumäelle! Mä lähden aamupäivällä spinniin ja illalla tupareihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin oli :)! Mennään uusiksi taas! Ja juu, olipahan huippu viikonloppu! Kivalta kuulosti sunkin ohjlema :)

      Poista
  2. Tää oli tosi kiva postaus. Voisin joskus kopioida idean, jos vain sopii, tosi positiivinen! Kivaa viikonloppua Vierulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva :) Tee ihmeessä joku kerta! Oli kyllä kivaa Vierulla :)

      Poista
  3. Munkin kohokohta on hiihto ja etenkin tämänpäiväinen hiihtopitkis.. Tänään tajusin mitä ne hiihtäjät tarkoittaa sillä, että oli hyvä suksi alla.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, hiihtopitkis kuulostaa huikeelle :) Suksella on kyllä iso vaikutus hiihdossa!!

      Poista
  4. Oho Vierumäelle! Se onkin todellinen urheilijoiden mekka. Mielenkiintoista kuulla sitten mitä teitte.

    Hienoa että ne kengät tuli jo, on ainakin mulle tosiaan uusi merkki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olipa kiva paikka :) Kerron tarkemmin, kunhan ehdin ;)

      Kirjoittelen kengistä lisää varmasti!

      Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)