sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Kohti Nuts Pallasta rennosti kaveritreeneillä

Pikkuhiljaa voi sanoa, että treenit kohti kesän koitoksia kohden ovat alkaneet. Muutosta sinällään ei aiempiin treeneihin ole tullut, mutta jonkinlaista järjestelmällisyyttä olen pyrkinyt saamaan viikkoihin. Haluan ylläpitää lihaskunnosta ja erityisesti hyvästä keskivartalosta, haluan juosta yhden kovemman treenin viikossa ja haluan juosta myös yhden pidemmän lenkin viikossa. Kaikki muut treenit pyrin tekemään fiiliksen mukaan, mutta luultavasti mukana pysyy edelleen uintia, bodybalancea, juoksua ja spinningiä. Mulla on kesälle lukkoonlytynä päätavoitteena Nuts Pallas -juoksu, joka on 55 kilometrin mittainen tunturijuoksu Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa. Reitti tulee olemaan varmasti mäkisimpiä, joita Suomessa löytyy, joten ilman treeniä sinne ei kannata lähteä. Mä kuitenkin olen taas valmis haastamaan itseni ja tykkään, kun treenillä on kaukainen tavoite. Monipuolisuutta en tahdo unohtaa, ja muiden kestävyyslajien mukanapysymisen tulee takaamaan osallistuminen ainakin Vantaan triathlonille sekä Jukolan viestiin. Suunnistus nyt ei muutenkaan varmasti olisi unohtunut, sen verran on intoa siihen lajiin. Ja uintiin olen saanut ihan uutta intoa tekniikkakurssin myötä. Tänäänkin harjoittelin innoissani käsivedon liukua.


Minä ja Tiina ennen Vaarojen maratonia Kolilla. Onni on treenikaverit.

On ihan mahtavaa, että mulla on mahtavia treenikavereita. Jälleen kerran ollaan menossa ystäväni Tiinan kanssa yhdessä kesän päätapahtumaan, ja se takaa treeniseuraa usein. Lisäksi voidaan yhdessä fiilistellä kaikkea treeniin ja tapahtumaan liittyvää sekä tietysti jakaa vinkkejä varusteista tai parhaista harjoitusmetodeista. Tällä viikolla olenkin treenannut Tiinan kanssa poikkeuksellisen monta kertaa, sillä olen kaikki viikon päätreenit ollut hänen seurassaan. Varsinaisen ensimmäisen treenin kävin temeässä vasta keskiviikkona, sillä halusin palautella Vierumäen viikonlopun jäljiltä. Lisäksi mun uudet maastokengät olivat painaneet toisen kantapään araksi, joten pyrin pari päivää olemaan mahdollisimman vähän kengät jalassa. Mä kun en ollut sisäänajanut kenkiä ennen Vierumäen viikonloppua, ja ne olivatkin käytännössä mun ainoat ulkokengät koko viikonlopun aikana. Kantapää otti vähän nokkiinsa, mutta alkaa olla jo parantunut Voltaren-geelin ja levon turvin. Keskiviikkona tehtiin mäkitreeni, jossa juostiin kahdenlaista mäkeä ylös. Ensimmäisessä, vähän jyrkemmässä mäessä teimme vetoja siten, että juoksimme reippaasti niin ylös kuin alaskin, ja palauttelimme tasaisella. Vedon pituus oli yhteensä noin 700 metriä. Teimme vedon neljä kertaa. Sitten siirryimme toiselle mäelle, jossa juoksimme loivemman mäen neljä kertaa ylös ja palauttelimme alaspäin juoksun aikana. Treeni oli tosi hyvä ja tiukka - enkä ollutkaan pitkään aikaan tehnyt mäkitreeniä.  Treenin päätteeksi teimme vielä lyhyen core-treenin, johon sain opit Vierumäellä. Mähän lupasin, että ainakin kerran viikossa teen kyseisen treenin läpi, jee!

Torstaina tein salitreeniä kahden super-Tiinan kanssa, kun mukana oli myös Parempia polkuja -Tiina. Oli oikein kiva treenata kahden sporttimimmin kanssa, ja teimme viimeistä kertaa minun suunnittelemaa salitreeniä. Seuraavalla viikolla on taas Tiinuskan vuoro suunnitella meille salitreeni. Odotan jo innolla uutta ohjelmaa, vaikka toki tämä munkin treeni on ollut melkoisen hyvä. Taas tuli hyvät tuntumat niin jalkoihin kuin ylävartaloonkin. Vähän jäi harmittamaan, että väsymykseltä en jaksanut loppuverrytellä salitreenin jälkeen. Olen huomannut, että vähentää huomattavasti jalkojen jumeja, jos teen jotain aerobista salitreenin päätteeksi. Joko poljen kotiin tai uoksen vähän loppuun.. 10 minuuttia riittää ehkäisemään lihaskipua. Oletteko huomanneet?


Yhteislenkin naiset - myös kaksi miestä oli tällä kertaa mukana ;) 
Kuvasta kiitos Tapanille.

Viikonloppuna oli tietysti treeniviikon kohokohta, eli blogini yhteislenkki polkujuoksuna. Tällä kertaan mukana oli vähän isompi joukko, ja tämä kerta oli kaikenkaikkiaan todella spesiaali, sillä lenkkireitin oli suunnitellut juoksututtuni Tapani, joka vetikin letkaa. Lenkki vedettiin kahdessa osassa, jotta kaikki halukkaat pääsivät mukaan. Ensimmäinen kierros oli noin 11 kilsan pätkä, ja toinen kierros reilu viitisen kilsaa, ja näin ollen oma Garmin näytti loppulukemiksi reilut 16 kilsaa. Reitti oli tosi kiva, kun se ei kiertänytkään vain tuttuja merkittyjä reittejä, vaan juoksimme myös pienempiä polkuja. Toki ne olivat sitten osa aivan lumen peitossa, mutta toisaalta se on osa polkujuoksun suolaa - koskaan ei tiedä, mitä tulee eteen. Jotkut kohdat olivat siis raskaita ja hitaita, mutta selvisimme kuitenkin kaikesta kunnialla. Mä ehdin nyt myös jutella vähän enemmän muiden lenkkeilijöiden kanssa, ja olin hurjan kiitollinen suuresta osallistujamäärästä. Olihan kivaa, kiitos vaan kaikille seuralaisille. Erityisesti Tapanille, joka vei meidät hienoihin maisemiin. Ei voisi muuten päivä enää paremmin alkaa... juoksu, metsä ja muut pöhköt polkujuoksijat! Ai että!


Mä loikkasin, ja Tapani kuvasi ja yhdisti näin. Hauska.



Tänään oli vuorossa vain palauttelevaa treeniä lenkin ja uinnin merkeissä. Loppupäivä menikin Helsingin jäähallilla salibandya katsellen, kun vuorossa oli Suomen cupin finaalit. Viikonloppu oli onnistunut,j oskin omaan makuuni ehkä aavistuksen liian aikataulutettu. Eilen meillä oli ystäväpariskunta pelailemassa lautapelejä, mutta perjantaina vietin täysin omaa aikaa koko illan, ja tekihän se hyvää olla kerrankin vain omassa seurassa. Nyt on intoa taas uuteen viikkoon, joka on täynnä sopivasti treeniä, treenitreffejä ja lepoa, sekä joukkoon mauhtuu yksi ravintoluentokin. Mielenkiintoista.

Innokasta uutta viikkoa kaikille! Mitenkäs teidän viikonloppu meni? Oletteko te yhtä sosiaalisia treenailijoita, että tykkäätte sopia treeniitreffejä? On kyllä onnekasta, kun on liikunnallisia ihmisiä ympärillä. 

35 kommenttia:

  1. Hyvältä kuulostaa sun treenailut! :) Meillä onkin ollut aika samanlainen viikko; mäkivetoja, polkuja ja hyvä lihaskuntotreenikin! Viikonloppu meni aika reippaissa merkeissä ja nyt väsyttää! :D Mä tykkään kyllä treenailla kavereiden kanssa, mutta sen sä varmaan jo tiesitkin! ;) Kivaa alkavaa viikkoa Hanna! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, katoin että treeniviikoissa on ollut paljon samaa! :) Juu, nyt muakin väsyttää - tänään oli vielä tuplatreenit, huhuuuu... huomenna on todellakin lepopäivä :D Juuu, ei epäilystä ettetkö sä tykkäisi treenailla ennemmin seurassa ;) Kivaa viikkoa sullekin Candy!! <3

      Poista
  2. Oot kyllä superkiva, kun järjestelet yhteislenkkejä!

    Onko sulla vielä myytävänä se Joroisten puolimatkan osallistumisoikeus? Olisin kiinnostunut ostamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna Joroisten kisalipusta ja asian nopeasta hoidosta! Nyt on kiva fiilis kun kaikki kisat ovat kalenterissa ja ilmotkin ok!

      Poista
    2. Yhteislenkit on kyllä kivoja! Lähdehän joskus mukaan ;)

      Ja voi vitsit, ihanaa kun Joroisten lippu lähti sinne. Tiedän, että se sai hyvän kodin! On kiva seurata sun matkaasi kohti ironmania, ja Joroinenhan kuuluu oleellisena osana siihen valmistautumista! Tsemppiä treeneihin! :)

      Poista
  3. Ohhoh 55km! Sinä se supermimmi olet!:) Kuulostaa huikealta sun treeniviikko ja nuo mäkitreenit on sellaisia mitä itelle tarvis ottaa ohjelmaan keväällä viimeistään että saisin lisää poweria peppuun :) mulla on ollut maltillinen viikko uuden tatskan ja pojan sairastelun takia mutta innosta puhkuen tänään edessä pitkis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahha, 55km on vain lukuja... asenne ratkaisee ;)! Jep jep, mäkitreenit on vähän sellainen, ettei niitä lähde niin mielellään tekemään, mutta kyllähän ne parantaa tekniikkaa ja juoksussa käytettäviä lihaksia isosti :) Jee, toivottavasti oli hyvä pitkis tänään! Krista, lähdetään joku kerta lenkille, kun tuun sinne Turkuunpäin :)

      Poista
  4. Voi vitsi, onpa teillä varmasti ollut kivaa siellä :) mäkin yritän taas ens kerralla mukaan :) toi Nuts Pallas kuullostaa hurjalta, mutta siellä on varmasti melekosen komiat maisemat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä taas kiva lenkki :)! Jooo, mä uskon että Pallaksella riittää maisemia, ettei edes huomaa väsymystä ;)

      Poista
  5. Kiitokset Hannalle lauantaina kimppalenkillenne mukaan pääsystä, oli kiva vähän johdatella teitä noissa maastoissa samalla kun teki omaa lenkkiä. Myös toiveenani ollut pari kymppiä tuli kuin tulikin kasaan. Käykäähän joskus jolkottelemassa nuo samat polut kesäaikaan, siellä on kivaa metsäpolkua alla liki koko matka! Sunnuntaina perään Korttelirastit, jossa vähän askel painoi, mutta niin vaan irtosi valitulla radalla peräti 18/96 sijoitus, joka oli kyllä iso yllätys! Illalla siihen vielä ihan napakka salikeikka päälle, niin täytyy kyllä todeta että liikunnan määrä oli viikonlopun osalta aika tapissa. Kevään NUTS Karhunkierros 53 km edellyttää että tulee noita pitkiksiä pitkin alkuvuotta ja niitä pitää koittaa varmistella viikonlopuille jatkossakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos sulle, kun tulit lenkilleni! Porukalla on aina ilo mennä! Hih, 20km olis kuulostanut itsellenikin hyvältä, mutta eiköhän ole vielä aikaa treenailla tarpeeksi ennen kesän suuria koitoksia :D Todellakin, kesällä samat reitit ehdottomasti!

      Wuhuu, sähän olet kovin pinkonut korttelirasteilla!!! Jäätävän hyvä suoritus!! Nyt otat vähän kevyemmin välillä, niin jaksat taas treenailla kohti Karhunkierrosta ;) Pitkiksiä täälläkin halutaan haalia!! Hyviä treenejä!! :)

      Poista
  6. Hei mistä tällaisia treeniporukoita löytyy, tarvitsisin kipeästi ulkoiluseuraa!
    Olen kirjoittanut omaan blogiini yksin ulkoilustani, teksti löytyy osoitteesta https://ireachforthestars.wordpress.com/2015/01/26/out-and-about/
    Kieltämättä omat lenkkini tarvitsisivat juttuseuraa ja toisen motivaatiota!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, seuraahan blogiani, mä järkkäilen yhteislenkkejä aina välillä :) Toisen seura on kyllä suuri motivaattori lenkeille. Toivottavasti löydät itsellesi sopivaa treeniseuraa :)

      Poista
  7. Mä treenaan suurimmaksi osaksi aina yksin. Käyn juoksulenkit yksin (tai no, koira kaverina, mutta ei ihmisseuraa siis :D ) ja salitreenit teen aina yksin. Mun mielestä on kiva mennä oman aikataulun mukaan ja tehdä treenit omilla systeemeillä. Toisaalta, mun juoksulenkit starttaa aamuisin jo klo 5.30, joten tuskin edes saisin ketään houkuteltua mukaan vaikka haluaisinkin :)

    Joskus ryhmäliikuntatunneille sovin treffit jonkun kaverin kanssa ja silloin on kiva jutella niitä näitä ennen tuntia ja sen jälkeen, vaikka treenithän toki jokainen tekee itsekseen, eikä treenien aikana höpötellä.

    Voisihan sitä joskus koittaa jotain kimppalenkkiäkin, tiedä vaikka sieltä aukeaisi ihan uusi maailma :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, klo 5.30 on kyllä niin aikaisin, että harva lähtis siihen aikaan kaveriksi ;) Tajuan kyllä sun pointin, että yksin tehdyt lenkit saa aikatauluttaa kuten haluaa eikä muutenkaan ole riippuvainen mistään muusta kuin itsestään. Mä tykkään kans välillä tehdä ihan omia treenejä, mutta yleensä en kieltäydy seurasta, jos se on mahdollista ;)

      Jep, ryhmäliikuntauntia ennen tai vaikka sen jälkeen saunan lauteilla on kiva vaihtaa kuulumisia! Kokeile ihmeessä kimppalenkkiä joskus, ne avartaa! Kevyet lenkit on kiva heittää jutustellen samalla ;)

      Poista
  8. On varmasti mahtavuutta, että on treeniseuraa jolla on samanlaiset treeni-intressit ja jonka kanssa kuntotasot kohtaa. Jos voisi edes yhden jutun/vko tehdä toisen kanssa, varsinkin sellaisen mikä ei yksin tahdo irrota, niin olis kyllä poikaa.

    Toi Pallas Nuts on varmasti mahtava. Vähän houkutti ilmoittautua, mutta mulle taas paremmin sopii spontaani aikataulutus. Kantapään kautta opittua. :( Siellä oli joku pätkä joka ainakin rinkan kanssa tuntui turkasen hitaalta. Ennen Hannukurua (?)
    suvi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä onni, että on hyvää ja samanhenkistä treeniseuraa tarjolla! Nimenomaan, kavereiden kanssa on hyvä päästä omalta mukavuusalueelta pois. Esimerkiksi mäkitreenissä viime viikolla tuli annettua varmasti enemmän, kuin jos olisi yksin juossut :)

      Heh, sinne varmasti mahtuu vielä myöhemminkin ilmoittautuneena mukaan! Huuui, älä kerro enempää, en tiedä reitin profiilista tai vaikeudesta juuri mitään.. odotan vain upeita maisemia ;)

      Poista
  9. Mahtava porukka teillä ollut lenkillä! Ja muutenkin niiin hienoa, että saat treenailla usein kavereiden kanssa :) Sä olet ihanan aktiivinen näissä asioissa ja myös tosi hyvää treeniseuraa, joten en kyllä ihmettele yhtään! Mä tykkään sellasesta tasapainosta: Välillä on ihan kivaa treenata yksinkin, mutta useimmiten vielä kivempaa on kyllä liikkua yhdessä kaverin kanssa! Sun saliohjelma oli kyllä hyvä ja siltä pohjalta on hyvä lähteä nyt hakemaan vielä lisää voimaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Tiina, kiitos <3! Sä olet kyllä niin hyvää seuraa myöskin, että kiitosta vaan tänäänkin yhteisestä treenistä!! Mä oon yllättynyt, kuinka musta on tullut näin aktiivinen ja olen voittanut ujous-pelonkin. Joo, mäkin tykkään liikkua yksin välillä.. se on jotenkin rauhoittavaa. Mutta kyl valitsen kaveritreenin, jos se on helposti saavutettavissa ;) Nyt todellakin rakennetaan voimaa, jeeee! :)

      Poista
  10. Melko vauhdikas viikonloppu sulla ollut:) Hienoa, että teillä löytyy noin monta lenkille lähtijää, kyllä se vaan on mukavampaa silloin! + joku vielä jaksaa niitä järjestää, pisteet sulle aktiivisuudesta:) Ja hyvin sulla tuo 55 km menee, kun Koliltakin oot selvinny!

    Mulle tuli lopultakin se +2 h pitkä lenkki lauantaille, 2.20 hiihtoa + kävelyt ladun varteen:) Kyllä teki hyvää ja hiihtämällä menee niin lupsakkaasti verrattuna juoksuun tuo aika! Kai sitä kehittyykin kun ei tu pahalta tuntunut vaikka torstain kyykyt painoi reisissä vielä :D

    Tää nyt ei enää liity aiheeseen, mutta kun jäänyt vaivaamaan niin avaudun täällä, pahoitteluni:D Mutta joku mättää miun treeneissä kun sykemittaritestit (jotka on varmaan erittäin luotettavat) ei näytä parannusta tapahtuneen kuntotestissä tai juoksuindeksissä sitten viime huhtikuun. Oon alkanut miettiä, että jostain ois kai kaivettava joku ohjelma. Mutta vaativana asiakkaana sen pitäis olla sellanen joka huomioi ne mun joka viikkoon kuuluvat jutut (talvella sählytreenit ja kesällä kuntorastit + lihaskunto/sali kerran viikkoon) ja loput urheilut sit niiden mukaan + millä sykealueilla ne pitäs tehdä... Ite pyrkinyt monipuolisuuteen sekä lajeissa, että sykkeissä, mutta ei ne sit taida olla ihan kohdillaan, kun kehitystä ei tapahdu:) En jaksa uskoa, että juoksukunto ei paranis myös niin, että siellä vois olla viikoittain sähly/kuntorastit:P Vinkkejä otetaan vastaan myös kaikilta lukijoilta, jos löytyy!
    -H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No heippa! Juu, tosi kiva järkkäillä noita lenkkejä, kun porukka on niin mukana! :) Mullakin on luottoa tuohon 55 kilsan taivallukseen, mutta treeniä se silti vaatii läpi kevään. :) Ehkä sen jälkeen höllään vähän taas.. hih! Ja jee, reilu kahden tunnin hiihto on jo tosi hyvin :) Vautsi!

      Mä en ole ammattilainen, mutta mä veikkaan, että sun peruskunto ei kehity tarpeeksi säbässä ja suunnistuksessa. Ne on kovia intervalleja, jotka on hyväksi, mutta oikeesti monta kertaa viikossa aika huono juttu. Peruskunnon kehittyminen parantaa takuulla syketuloksia, ja se vaatii taas sitä tylsää ja puuduttavaa matalatehoista treeniä. Pitkiä ja hitaita lenkkejä, vaikka ihan reippaasti kävellen, jos hölkäten teho menee liian kovaksi. Toki monipuolisuus on hyväksi, mutta sulta taitaa puuttua nyt se pk-treeni kokonaan :) Mut en oo tosiaan ammattilainen, joten toivottavasti saat jostain hyvän selityksen ja ohjelman ;)

      Poista
  11. No tuota mäkin oon miettinyt, mutta esim. tuo hiihto meni pk-vauhdeilla ja kaikki lenkit hölkkään ja pyrin pitämään sykkeet alhaalla. Tosin lenkit on 1.15 - 1.30 h eli varmaan liian lyhyitä vielä, mut hiihdossa se pari tuntia alkaa olla aika lähellä ainaki kerran viikkoon. Mutta kyllä se tuokin voi toki olla syynä, en sitä kiellä. On sulla kokemuksen tuomaa ammattitaitoa, joten kyllä mie tuon mielipiteen huomioin:)
    -H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo, on siinä sitten jo hyvää pohjaa! Koita vaan tosiaan kiinnittää huomiota, että ne pysyy tosi matalana. Mäkin oon tenhyt sitä virhettä, että oon luullut juoksevani tosi hiljaa, mutta vauhti on silti ollut yli kevyen tason... mutta eiköhän se siitä sullakin, pikkuhiljaa! :)

      Poista
    2. Ehkä täytyy vaan nöyrtyä ja kävellä välillä, että syke ois vieläkin matalampi.Ei se varmaan haitaksi olisi:) Tänään alkaa muuten talvirastit, eli se niistä kevyistä lenkeistä, kun täysillä on mentävä! Toivottavasti ois myös suunnistettavaa eikä vaan pelkkää kävelytietä juoksua niinkuin näin talvisin tuppaa olemaan:) Ja sit pienelle lomalle Vuokattiin, jossa kyllä yritän sit hiihtää sitä pitkää lenkkiä hitaasti!:)
      -H

      Poista
    3. Nojoo, jotain tosi kevyttä hölkkää tai kävelyä vois toki harrastaa! :) Mitä laajemmalla skaalalla vauhteja vaihtelee, sen parempi! Oij, toivottavasti oli hyvät rastit! Täällä on ihan katurasteja talvella vaan, joten niitä ei jaksa niin mielellään hinkata... Oij, hyvää lomaa Vuokattiin :)!

      Poista
  12. Olipa kiva lenkki lauantaina, kiitos Hanna! Täällä odotellaan jo seuraavaa yhteislenkkiä! :D
    Mun lauantaipäivä jatkui yhteislenkin jälkeen ruualla ja päiväunilla. Illalla kuitenkin oli vielä sen verran energiaa, että lähdin hiihtämään ensimmäistä kertaa tälle talvelle, 8km meni mukavasti! :) Sunnuntaina lähdin pitkästä aikaa uimaan miehen kanssa. Viime viikko oli muutenkin oikein onnistunut treeniviikko kaikin puolin.
    Hyvän kuuloinen treeniviikko sinullakin on ollut. :) Pitäisi ottaa susta mallia ja ottaa itsekin mäkitreeniä mukaan ohjelmaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei jee, kiva että tykkäsit lenkistä!! Uus lenkki on jo suunnitteilla! :) Vooou, oot ollut kyllä reipas, kun jaksoit vielä hiihtämään samana päivänä! Mut hiihto on kyllä kivaa, oon onneks kans pari kertaa ehtinyt tänä talvena! Noi latutilanteet vaan ei oo kauheen hyviä... Kiva kuulla, että oot hyvin treenin parissa! :)

      Jee, mäkitreenit on rankkoja, mutta kivoja! Kokeile ihmeessä ;)

      Poista
  13. Hauskaa että sä olit katsomassa cup-finaaleja! Oliko siellä paljon porukkaa? Mä olin suunnitellut sitä, mutta olin sitten sen verran väsynyt sunnuntaina, että rötväsin vaan kotona (pienen ulkoilun jälkeen) :)

    Mä tykkään sekä kimppalenkeistä että yksinään liikkumisesta. Puolensa ja puolensa, hyvässä seurassa aika lentää mutta yksinään saa pyöritellä omia ajatuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, cup-finaalit oli kyllä kivoja! Oli siellä naisten peliä vajaa tuhat ihmistä katsomassa, ja miesten finaalia pari tuhatta. Enemmänkin olisi mahtunut... Kyllä mä aina välillä käyn katsomassa säbää, varsinkin sit keväällä, kun alkaa tosipelit ;) Harmi vain että nuoruuden seurani TPS konttaa vähän joka sarjassa... :O

      Jep, oon samaa mieltä, että puolensa ja puolensa! :) Tänään yritän juosta vähän kovemman treenin ihan yksinäni... mitenhän se onnistuu ;)

      Poista
  14. Kiitokset vielä lauantain lenkistä, oli hauska olla mukana ensimmäistä kertaa ja kipinä polkujuoksua kohtaan syttyi ehdottomasti :). Seuraavaa lenkkiä odotellessa! -Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset itellesi! Tosi kiva kun tulit paikalle :)! Polkujuoksu on huippua, odotas vaan kevättä kun ei ole noin hankipainotteista menoa ;) Seuraava lenkki on jo suunnitteilla, joten pidäpä korvat höröllä! Onneksi pidit lenkistä, ja toivottavasti ei haitannut hirveästi ekan lenkin pieni venyminen eikä tullut kiire :S :)

      Poista
    2. Joo odotan innolla kevättä kun hangessa juokseminenkin oli noin hauskaa! Ja ei tullut kiire, hyvin ehdin :).

      Poista
    3. Hyvä, että ehdit! Maastossa noi saattaa vähän venyä joskus... luonnossa liikkuminen on kyllä ihan oma maailmansa ja aika menee kuin siivillä :)!

      Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)