torstai 19. syyskuuta 2013

Näin minä syön, osa 2: Aamupalat ja välipalat


Tässä on listattuna mun aamupala- ja välipalavinkkejä. Mä siis syön välipalani ja aamupalani samoilla perusteilla, kuin pääruokani. Tykkään yhdistellä hiilareita ja proteiinia, niin nälkä pysyy paremmin loitolla!

1. Smoothie

Sekoitan aina smoothieen rahkaa, maitoa/soijamaitoa/mantelimaitoa + marjoja/hedelmiä + joskus jotain muuta, kuten leseitä tai kaakaojauhetta


2. Puuro marjoilla/hillolla

Puuro ei aina maistu, mutta yleensä aina maistuu kunnon kattilassa haudutettu puuro!


3. Rahkaa, jugurttia tai tuorepuuroa

Sekoitan rahkan joukkoon marjoja, hedelmiä, soseita, hunajaa, mysliä tai leseitä. Uusimpana tuttavuutena sekoitan nämä jo illalla valmiiksi leseiden ja kaurahiutaleiden kera, ja aamulla todella hyvin nälkää pitävä aamupuuro/tuorepuuro on valmista.



4. Leipää hyvillä täytteillä

Monivilja-, täysvilja- tai ruisleipää, uusimpana rakastuin Ruispalojen saaristo-versioon. Nam. Päällä on oivariinia, rehuja, juustoa ja joskus broilerleikettä.



5. Munakas, nakkeja tms. ruokaisampaa.

Viikonloppuaamuisin on ihana aloittaa päivä myöhäisemmällä aamupalalounaalla, joka on usein munakasta tai paistettuja nakkeja ja kananmunaa sekaisin.



Mikä on teidän suosikki aamupala- tai välipala?

2 kommenttia:

  1. Vielä keväällä vannoin puuron nimeen, mutta kummasti se rahka on vienyt puuron paikan. Taas :D Rahkaan sekoittelen pähkinöitä, mysliä, macaa, mangososetta.. mitä nyt kulloinkin sattuu kaapista löytymään. Mutta samalla mentaliteetilla menen kuin sinäkin: pitää olla protskua ja hiilaria, mieluiten sitä rasvaakin vielä. Sillon se aamupala/välipala pitää nälkää paremmin loitolla :)

    Ps. Hirmu mielenkiintoisia nää sun ruokapostaukset! Itekin suunnittelin vastaavaa, mut katsotaan milloin saan aikaiseksi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, joo vaihtelu virkistää ;) Ite en oo niin kova puuron ystävä, mutta lenkkipäiväaamuina se on oivallinen täyte vatsan pohjalle! Mut joo, rahka on kyllä aika huippuaamupala.. ite sekoitan siihen yleensä turkkilaista jugurttia sekaan! pähkinöitä voisin itsekin käyttää vähän useammin, niin sais hyviä rasvojakin aamupalalla!

      Kiitos! <3 Kiva kuulla, että oli mielenkiintoisia! Tee ihmeessä vastaavia, niin voi saada ideoita omiinkin ruokailuihin! ;)

      Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)